30-01-2014, 04:25 PM
(23-01-2014, 07:53 PM)'ziba noorali' نوشته: سلام دوستان
من رشته دندانپزشکی را در اوکراین به اتمام رساندم.قصد دارم برای ادامه تحصیل برای دانمارک اقدام کنم به نظرتون از کجا شروع کنم بهتره؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
نمیدونم منظورتون از شروع کردن چیه؟!!!
برای اینکه از جزئیات پروسه ی پذیرش مطلع بشید میتونید جزوه رو بخونید و اگه منظورتون قدمِ بعدی هست خوب باید دنبالِ استاد و دپارتمان بگردید... من در موردِ دندان پزشکی دقیق نمیدونم اما فکر میکنم اینطوری باشه که روی یه چیزِ خاص تخصص میگیرید...
حالا باید انتخاب کنید که روی چی میخاید کار کنید و بعد برید در سایتِ دانشگاه های دانمارک بگردید و رشته هایی رو که مشابه هستن و یا استادایی رو که علاقه ی کاری و پژوهشی شون مشابه هست رو پیدا کنید و براشون اقدام کنید...
امیدوارم توضیح داده باشم قضیه رو به طور کلی...
موفق باشید
برای اینکه از جزئیات پروسه ی پذیرش مطلع بشید میتونید جزوه رو بخونید و اگه منظورتون قدمِ بعدی هست خوب باید دنبالِ استاد و دپارتمان بگردید... من در موردِ دندان پزشکی دقیق نمیدونم اما فکر میکنم اینطوری باشه که روی یه چیزِ خاص تخصص میگیرید...
حالا باید انتخاب کنید که روی چی میخاید کار کنید و بعد برید در سایتِ دانشگاه های دانمارک بگردید و رشته هایی رو که مشابه هستن و یا استادایی رو که علاقه ی کاری و پژوهشی شون مشابه هست رو پیدا کنید و براشون اقدام کنید...
امیدوارم توضیح داده باشم قضیه رو به طور کلی...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز