(08-09-2014, 09:33 AM)'Mr-Voltage' نوشته:دروود بر شما.
دانشگاههای کشور رومانی اخیراً پا به پای کشورهای شرق اروپا برای جذب بیشتر دانشجوی بین الملل سعی کرده برای اونها تسهیلات بیشتر شامل هزینه شهریه پایین، بورسهای مختلف دانشگاهی و حداقل نیاز های وروودی کم و نه چندان بالا رو اتخاذ کنه. و من تا اونجا که اطلاع دارم مدرک زبان خیلی براشون مهم نیست و در حد پایه ای بدونی کافیست. از طرفی دانشگاههای پلی تکنیک بخارست و دانشگاه ملی بخارست صفحاتشون به انگلیسی هست. همچنین مورد تایید وزارت علوم از درجه خوب می باشند.
ممنونم از جواب شما
آره صفحات اول این دانشگاه ها به صورت انگلیسی هست ولی وقتی توی سایت های دانشکده ها میری همش رمانیایی و انگلیسی هم نمیشه میتونید امتحان کنید.
آره صفحات اول این دانشگاه ها به صورت انگلیسی هست ولی وقتی توی سایت های دانشکده ها میری همش رمانیایی و انگلیسی هم نمیشه میتونید امتحان کنید.
سلام مجدد.
بچه من همین الان با یه آدم خبره در زمینه مهندسی برق که مدرک دکتری هم داره و توی صنعت کار میکنه و اتفاقا رومانیایی هم هست راجع به بخارست و هزینه های اونجا صحبت کردم.حرفاش جالب بود.این اطلاعت رو به من داد.
1-هزینه های بخارست خیلی گران است.
2-پیدا کردن کار با زبان انگلیسی در بهترین حالت که دانشجو مهارت داشته باشه شاید پیدا بشه با حقوق بین 500 تا 700 یورو.
3-هزینه غذا فوق العاده گران است.
4-هزینه اجاره آپارتمان بین 150 تا 350 یورو در ماه.
5- و مهمترین چیزی که گفت اینه که میزان حقوق در رومانی در اروپا جزو بدترین و کمترین حقوق هاست.
با این تفاسیر فکر کنم باید قید رومانی رو زد.
من با افراد زیادی در رومانی ارتباط دارم که البته همشون رومانیایی هستن من از همه اونا دارم نظرسنجی میکنم.نظرات اونا هم به اطلاع دوستان میرسونم.
آرسنالیــــــــــــــــــــــــــست