19-07-2015, 11:03 PM
سلام ببخشید خواستم بپرسم این دانشگاه رشته معماری به زبان انگلیسی داره برای مستر
تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در Polito
|
19-07-2015, 11:03 PM
سلام ببخشید خواستم بپرسم این دانشگاه رشته معماری به زبان انگلیسی داره برای مستر
(19-07-2015, 11:03 PM)anis نوشته: سلام ببخشید خواستم بپرسم این دانشگاه رشته معماری به زبان انگلیسی داره برای مستر با سلام دوست من متاسفانه معماری به زبان انگلیسی در د.ره مستر ارایه نمیشه و فقط برای دوره لیسانس هست . برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر رجوع نمایید . با تشکر https://didattica.polito.it/portal/pls/p...&p_lang=EN Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana
12-08-2015, 11:57 PM
سلام دوستان. همسر من پذیرشش در تورین امده. تورین نه پلی تکنیک تورین. مراحل pre enrolment را تا یکم انجام دادیم اما برای ادامه کار باید ایمیلی بزنیم . اما همش جواب می دهند که تا 341 آگوست تعطیلات هستند در صورتی که ددلاین ثبت نام تمام شد. به نظر شما چکار باید کنیم. الان حتی نامه پذیرش هم نداریم که به سفارت ارائه دهیم. بعضی می گویند در profile خودذدشان می گذارند اما اینطور هم نبود؟ ممنون می شوم راهنمایی فرمایید
13-08-2015, 11:19 AM
(12-08-2015, 11:57 PM)fahime92 نوشته: سلام دوستان. همسر من پذیرشش در تورین امده. تورین نه پلی تکنیک تورین. مراحل pre enrolment را تا یکم انجام دادیم اما برای ادامه کار باید ایمیلی بزنیم . اما همش جواب می دهند که تا 341 آگوست تعطیلات هستند در صورتی که ددلاین ثبت نام تمام شد. به نظر شما چکار باید کنیم. الان حتی نامه پذیرش هم نداریم که به سفارت ارائه دهیم. بعضی می گویند در profile خودذدشان می گذارند اما اینطور هم نبود؟ ممنون می شوم راهنمایی فرمایید پذیرش دکتری؟ بدون برگه پذیرش سفارت کاری انجام نمیده. بهتره با مسئول دپارتمان یا بخش بین الملل تماس بگیرید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
23-08-2015, 02:42 AM
سلام من ٢٢ سال دارم و دانشجوى كارشناسى رشته گرافيك هستم ميخوام براى ادامه تحصيل برم تورين ايتاليا ولى هيچ اطلاعاتى ندارم تورين دانشگاه هنر داره؟ نياز به زبان ايتاليايى هست يا انگليسى ؟ واسه امتحان زبان ايتاليايى تا كى فرصت دارم؟ با چه كتابى ميتونم شروع كنم؟ يه كم راهنماىيم كنيد لطفا
04-09-2015, 09:16 AM
(23-08-2015, 02:42 AM)yass.h نوشته: سلام من ٢٢ سال دارم و دانشجوى كارشناسى رشته گرافيك هستم ميخوام براى ادامه تحصيل برم تورين ايتاليا ولى هيچ اطلاعاتى ندارم تورين دانشگاه هنر داره؟ نياز به زبان ايتاليايى هست يا انگليسى ؟ واسه امتحان زبان ايتاليايى تا كى فرصت دارم؟ با چه كتابى ميتونم شروع كنم؟ يه كم راهنماىيم كنيد لطفا دوست عزیز رشته های گرافیک و هنر در مقطع ارشد به زبان ایتالیایی ارائه میشه و برای اون باید به دانش ایتالیایی مسلط باشی. برای دانستن این زبان تنها مرکز رسمی مدرسه زبان ایتالیایی است. اینجا. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
14-11-2015, 09:23 PM
سلام
من ترم دیگه کارشناسی رو با معدل 15.5 تموم میکنم رشته برق کنترل دانشگاه ازاد نجف اباد تا اون موقع ام زبان رو به ielts 6.5 می رسونم شانسی برای گرفتن پذیرش دارم؟
15-11-2015, 10:15 PM
(14-11-2015, 09:23 PM)kamranv نوشته: سلام شانست برای پذیرش از این دانشگاه مناسبه. اینجا رشته شما اارئه میشه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
12-02-2016, 08:31 PM
سلام دوستان. من برای رشته معماری پلی تکنیک تورین مقطع لیسانس دارم اپلای میکنم. یکی از فیلدها برای گذاشتن مدارک، نوشته :
Certificate of the state examination for university admission میشه لطفا اگر کسی میدونه منظورشون چیه راهنماییم کنه؟ توی سایت اشاره شده که admission test میگیرن بعد از دادن پذیرش،ولی چرا الان توی فایل های اپلای اینو میخوان؟
13-02-2016, 01:44 PM
(12-02-2016, 08:31 PM)Prst نوشته: سلام دوستان. من برای رشته معماری پلی تکنیک تورین مقطع لیسانس دارم اپلای میکنم. یکی از فیلدها برای گذاشتن مدارک، نوشته : با چه زبانی قصد تحصیل دارید؟ !In bocca chiusa non entrano mosche
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |