02-07-2015, 11:29 AM
(01-07-2015, 11:48 PM)indefatigable نوشته: با سلام
من برای دانشگاه CUMT اقدام نمودم و تمام مدارک دانشگاهی رو براشون ایمیل کردم.
الان یک ایمیل دیگه دریافت کردم و از من مدارک زیر رو درخواست کردند، لطفا راهنماییم کنید که چگونه این مدارک رو تهیه کنم:
Physical examination records for foreigners, we need a copy file and you should bring the original to us if you are accepted
Personal statement
Affidavit of financial support - this is mandatory for international applicants
لطفا سریع به این پست پاسخ بدید چون من باید هر چه سریعتر مدارک رو تهیه کنم و براشون بفرستم.با تشکر
اولاً که عرض کنم این دانشگاه نه مورد تایید وزارت علومه و نه جزو دانشگاههای متوسط و خوب تو چین!!! این مورد رو گفتم که مد نظر داشته باشی.
در خصوص مدارک هم اولی که فرم پزشکیه. هم تو سایت هست و هم در سایت سفارت چین در ایران. خیلی راحت میشه با یه جستجو پیداش کرد.
- مورد دوم باید شرحی از انگیزه تحصیلی که میخوای اونجا بری بدی بین 1000 لغت کافیه. از ایده و علاقمندی و کارهایی که قراره انجام بدی بگو
- مورد اخر هم که باید گواهی بانکی نشون بدی که هزینه یکسال تحصیل و خورد و خوراک رو در حساب بانکی داری. البته این مورد عجیبه چون سفارت اگر بخواد باید بگیره نه دانشگاه!!! ضمن اینکه من تابحال این مورد رو برای چین نشنیدم. بهتره از اینجا سوال بپرسی (ایمیل یا تماس بگیر)
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public