03-09-2014, 06:39 AM
(02-09-2014, 12:35 PM)'mahmod' نوشته: سلام از عزیزانی کع اطلاعاتی دارن یا مثل اقا امیر حسین تو کره اند سوال دارم کسانی که مثل من هنوز دبیرستانی هستن چه کار هایی میتونن بکنن که به کره راحت تر دست پیدا کنن و نزدیک تر شوند
سلام
به نظر من بهترین کار اینه که سعی کنین فعلا واسه کنکور خیلی خوب درس بخونید تا بتونید یه دانشگاه خوب قبول بشید
الان واسه کارهای دیگه مثل مقاله و نمره آیلتس زوده و به نظر من تمام سعیتون برای رفتن به یه دانشگاه خوب و نمرات خوب باشه/ در ضمن به نظر من یه کلاس زبان انگلیسی هم برید و سطح زبانتون رو بالا ببرید خوبه واسه اینکه بعدا نیاز دارین واسه آیلتس یا تافل بخونین!
به نظر من بهترین کار اینه که سعی کنین فعلا واسه کنکور خیلی خوب درس بخونید تا بتونید یه دانشگاه خوب قبول بشید
الان واسه کارهای دیگه مثل مقاله و نمره آیلتس زوده و به نظر من تمام سعیتون برای رفتن به یه دانشگاه خوب و نمرات خوب باشه/ در ضمن به نظر من یه کلاس زبان انگلیسی هم برید و سطح زبانتون رو بالا ببرید خوبه واسه اینکه بعدا نیاز دارین واسه آیلتس یا تافل بخونین!
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."