04-06-2013, 01:43 PM
(04-06-2013, 01:40 PM)'ZoriWon' نوشته: ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید،
یه مقداری با زبانشون آشنا هستم و میتونم هم در کنار درس به خوندن زبان هم ادامه بدم، فقط میخواستم مطمئن بشم که مجبور نمیشم یک سال فقط زبان بخونم که خیالم راحت شد D:
ببخشید اینقدر سوال میکنم،
یعنی برای اینکه این بورس رو بگیریم باید از طریق دانشگاهها اقدام کنیم؟ براشون اپلای کنیم و اونا ممکنه بورسیه ی سامسونگ رو بهمون بدند؟ یا اینکه میریم توی اون دانشگاه و در صورت داشتن ویژگیهای خاصی بعدا سامسونگ بورسمون میکنه؟
در مورد اون دو نفر ایرانی اطلاعاتی دارید؟ اینکه در چه مقطعی بودند، کدوم دانشگاه و ...؟
خواهش میکنم.
بله باید این بورس رو از طریق دانشگاههای همکار با این 2 شرکت پیگیر بشید، چیزی که من شنیدم این بود که بسیار گرفتنش سخته و رزومه و سابقه کار خیلی خوب می خواهد، من نمی شناسم اما فارغ التحصیلان دانشگاه یون سی بودند Yonsei. و مقاطع دکتری پذیرش گرفته بودند. در هر صورت باید از دانشگاه این موضوع رو پیگیر باشید. اما خب به طبع بورس دانشگاه رو هم اخذ کنید کفایت میکنه و نیازی به سایر موارد نیست.
بله باید این بورس رو از طریق دانشگاههای همکار با این 2 شرکت پیگیر بشید، چیزی که من شنیدم این بود که بسیار گرفتنش سخته و رزومه و سابقه کار خیلی خوب می خواهد، من نمی شناسم اما فارغ التحصیلان دانشگاه یون سی بودند Yonsei. و مقاطع دکتری پذیرش گرفته بودند. در هر صورت باید از دانشگاه این موضوع رو پیگیر باشید. اما خب به طبع بورس دانشگاه رو هم اخذ کنید کفایت میکنه و نیازی به سایر موارد نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public