25-05-2014, 08:57 PM
(25-05-2014, 08:33 PM)'essikorea' نوشته: با سلام.یه سوالی داشتم راجع به برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه های کره.من هرچی تو وبسایت دانشگاه سعول دنبال ایمیل استادا گشتم نتونستم پیداشون کنم.تو دپارتمان مخصوص رشتشونم که نگاه کردم بازم نتونستم پیدا کنم.از تو کدوم قسمت میتونم بهشون دسترسی پیدا کنم؟؟و اینکه از کجا بفهمم زمینه ی کاری و علایقشون تو چه زمینه ای هستش؟؟من میخوام واسه ارشد اگه بشه از یکی از استاداشون اوکی بگیرم.ممنون میشم اگه هرکدومتون اطلاع دارین جواب بدین.
دروود بر شما.
خیلی سخت نیست، شما ابتدا باید دپارتمان مربوطه رو پیدا کنی و بعد بدنبال گزینهای بنام staff, faculty academic staff بگردی. اونجا هم به زمینه استاد اشنا میشی هم ایمیل که باهاشون ارتباط بگیری.
خیلی سخت نیست، شما ابتدا باید دپارتمان مربوطه رو پیدا کنی و بعد بدنبال گزینهای بنام staff, faculty academic staff بگردی. اونجا هم به زمینه استاد اشنا میشی هم ایمیل که باهاشون ارتباط بگیری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public