01-11-2013, 12:42 PM
(01-11-2013, 11:28 AM)'atefeh_J' نوشته: سلام دوستان
من تو یک بخش دیگه این انجمن راجع به مدرک موقت پرسیده بودم که دوستی گفتن پذیرش با مدرک موقت مشکلی نداره!!!!!!
خواستم دوباره این جا سوالم را بپرسم
من وروری 88 لیسانس روزانه 88 فارغ التحصیل شدم
و سال 88 شبانه و 91 فارغ التحصیل شدم
1 سال سابقه بیمه الان هم پاره وقت مشغول ببه کارم
با توجه به اینکه من امتحان زبان ندادم هنوز ولی برای اپلای مصمم هستم و تا آخر بهمن قصد دارم امتحان را بدم چند تا سوال داشتم :
1- مدرک موقت قابل ترجمه نیست و نمیشه برای اپلای از آن استفاده کرد؟ریز نمرات هم به همراه اصل مدرک بهم میدن یا جدا باید اقدام کنم؟ ریز نمرات باید حتما باشد؟
2-به نظرتان بهتر است من برای آزاد کردن مدرک لیسانس الان از طریق عدم کاریابی اقدام کنم (بگم بیمه برایم رد نشده) یا صبر کنم خودم مدرکم را آزاد کنم؟خودم مدرک را بخوام آزاد کنم چقدر زمان می برد؟
3-من برای پرداخت هزینه شبانه تقریبا 4 میلیون از دانشگاه وام گرفته ام، به نظر شما صبر کنم تا ببینم نمره زبانم خوب میشه (که بتونم برای فال 2014 پذیرش بگیرم) آن وقت مدرکم را آزاد کنم یا از الان اقدام کنم؟ چون زورم میاد وامم را یک دفعه پرداخت کنم اگه نتونم برسم به فال 2014
ممنون از توجهتان
مدرک موقت رو میشه ترجمه غیررسمی کرده و استفاده کنید و بیشتر دانشگاه ها در این مورد انعطاف نشون میدن، ولی پس از گرفتن پذیرش به اصلش نیاز خواهید داشت. وجود ریز نمرات لازم هست و همراه دانشنامه بهتون داده خواهد شد. چون ارشد رو ایران گرفتید احتمالا یه نسخه غیر رسمی ریزنمرات رو هم موقع ثبت نام باید از دانشگاه کارشناسی گرفته باشید.
برای آزاد کردن مدرک کارشناسی باید به اندازه تعداد سالی که درس خوندید کار کرده باشید. اگر سهمیه منطقه یک بوده باشید معمولا چهار سال میشه و اگر مناطق دیگه باشه چند برابر میشه. با فرض نداشتن وام، پرداخت هزینه خوابگاه ... بعدش دانشنامه بهتون داده میشه.
تا کارشناسیتون آزاد نشه بهتون ارشدتون رو نمی دن و باید برگه ای همراه دانشنامه کارشناسی بگیرید که شیوه آزاد شدن دانشنامه رو نشون بده. اون برگه هم برای مهر وزارت علوم لازم میشه و هم برای اجازه آزاد شدن دانشنامه ارشدتون. پرداخت وامتون کاملا به شرایطتون بستگی داره، فقط ددلاین دانشگاه ها رو هم در نظر بگیرید. بیشترشون اگر دیرهنگام نباشن دیگه تا دسامبر فرصت میدن. آیا رشتتون نیاز به پیدا کردن و تماس با استاد داره یا اقدامات لازم رو انجام دادید.
برای آزاد کردن مدرک کارشناسی باید به اندازه تعداد سالی که درس خوندید کار کرده باشید. اگر سهمیه منطقه یک بوده باشید معمولا چهار سال میشه و اگر مناطق دیگه باشه چند برابر میشه. با فرض نداشتن وام، پرداخت هزینه خوابگاه ... بعدش دانشنامه بهتون داده میشه.
تا کارشناسیتون آزاد نشه بهتون ارشدتون رو نمی دن و باید برگه ای همراه دانشنامه کارشناسی بگیرید که شیوه آزاد شدن دانشنامه رو نشون بده. اون برگه هم برای مهر وزارت علوم لازم میشه و هم برای اجازه آزاد شدن دانشنامه ارشدتون. پرداخت وامتون کاملا به شرایطتون بستگی داره، فقط ددلاین دانشگاه ها رو هم در نظر بگیرید. بیشترشون اگر دیرهنگام نباشن دیگه تا دسامبر فرصت میدن. آیا رشتتون نیاز به پیدا کردن و تماس با استاد داره یا اقدامات لازم رو انجام دادید.
Whether you think you can or can't, you are right