22-10-2014, 07:09 PM
(22-10-2014, 06:53 PM)'Andre' نوشته:سلام. میخام یکسری از مدارک رو اسکن کنم و آپلود کنم در سایت دانشگاه. مدارک پانچ شده و اگر خیلی دقیق کار کنم. میشه تقریباً به غیر از سربرگ مابقی رو اسکن کرد. روش متداول همینه؟ پشت و رو اسکن بشه (تمبر ها هم باشن دیگه!)؟ دیگر اینکه باید ترجمه مدارک و اصل مدارک را در قالب یک فایل PDF ارائه کرد. اسکن اصل دانشامه (که طبیعتاً رنگیه) و ریز نمرات با تاییدات رو ارائه کنم یا همان نسخه ای که دارالترجمه کپی برابر اصل کرده رو به همراه ترجمه ها ارائه کنم؟
كار ديگه اي كه مي شه انجام داد اين هست كه از جايي كه ترجمه كرده بخواهيد پانچ يكسري از مدارك ترجمه شده رو باز كرده، شما بريد اسكن بگيريد و برگردونده براتون بذارن سر جاش.
من اسكن پشت رو انجام ندادم، ولي مي تونيد براي اطمينان خودتون اين كار رو بكنيد، و داشتن هميشه بهتر از نداشتن.
براي اصل مدارك هم همون سياه سفيد بهتر هست، چون بايد به حجم فايلتون هم توجه كنيد.
بعضي جاها مدارك كارشناسي و ارشد رو جداگانه مي خوان آپلود كنيد و بعضي با هم، پس اگر مي ديد جايي اسكن كنند توجه كنيد كه طوري باشه كه بتونيد شكل pdf رو عوض كنيد.
من اسكن پشت رو انجام ندادم، ولي مي تونيد براي اطمينان خودتون اين كار رو بكنيد، و داشتن هميشه بهتر از نداشتن.
براي اصل مدارك هم همون سياه سفيد بهتر هست، چون بايد به حجم فايلتون هم توجه كنيد.
بعضي جاها مدارك كارشناسي و ارشد رو جداگانه مي خوان آپلود كنيد و بعضي با هم، پس اگر مي ديد جايي اسكن كنند توجه كنيد كه طوري باشه كه بتونيد شكل pdf رو عوض كنيد.
Whether you think you can or can't, you are right