03-03-2013, 12:26 PM
دوستان لطفا ریزنمرات دروس مهندسی برق-الکترونیک رو هم بزارین
ترجمه سرفصل دروس
|
03-05-2013, 03:45 PM
سلام دوستان ، کسی ترجمه سرفصل دروس بهداشت عمومی رو داره لطفا ؟ خیلی ممنون میشم .
18-05-2013, 06:27 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2013, 06:28 PM توسط hajihosseini.)
سلام
دوستان کسی ترجمه سر فصل دروس دانشگاهی علوم ازمایشگاهی پیراپزشکی کاردانی ناپیوسته ازاد و کارشناسی ناپیوسته دولتی رو داره ممنون میشم
13-06-2013, 03:08 AM
دوستان سلام.
من نیاز خیلی فوری به ترجمه انگلیسی سرفصل دروس کارشناسی رشته میکروبیولوژی دارم. اگر کسی از دوستان هست که داره این ترجمه رو واقعا ممنون میشم اگر به دست من برسونه. خیلی فوریست. ممنون. ایمیل من: alirezaghadaksaz@gmail.com
12-08-2013, 04:09 PM
سلام دوستان عزیز، رشته من کارشناسی عمران هست و برای ایتالیا درخواست دادم و قبول کردن، فقط ترجمه سر فصل دروس رو خواستن ممنون میشم اگه کسی من رو راهنمایی کنه. بازم ممنون.
SHOHREHGHADERI@YAHOO.COM (12-08-2013, 04:09 PM)'شهره قادری' نوشته: سلام دوستان عزیز، رشته من کارشناسی عمران هست و برای ایتالیا درخواست دادم و قبول کردن، فقط ترجمه سر فصل دروس رو خواستن ممنون میشم اگه کسی من رو راهنمایی کنه. بازم ممنون. دوست عزیز سرفصل رشته عمران رو به راحتی از اینجا میتونی بدست بیاری. امیدوارم مفید باشه. همچنین لینک فایل pdf رو برای رشته عمران گذاشتم نگاه کن. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public (12-08-2013, 04:09 PM)'شهره قادری' نوشته: سلام دوستان عزیز، رشته من کارشناسی عمران هست و برای ایتالیا درخواست دادم و قبول کردن، فقط ترجمه سر فصل دروس رو خواستن ممنون میشم اگه کسی من رو راهنمایی کنه. بازم ممنون.
سلام و خوش آمدید من این سیلابس رو چندین سال پیش خودم درست کردم... اون موقع که خیلی خوب بود... فک میکردم اینجا گذاشتم اما انگار نزاشتم!! حتما اسم رو اون اول عوض کنید و در ضمن حتما درس ها رو چک کنید که متفاوت نباشه.. بدون شک یه سری درسا رو باید عوض کنید، مخصوصا اگه دانشگاه آزاد باشید که بیشتر هم میشه درس های عوض کردنی... این فایل به صورت آزاد برای همگان اینجا گذاشته شده، برای همین میتونید به همه ی دوستاتون بدید و توی اینترنت جا های دیگه شیر کنید فقط لطفا منبع رو ذکر کنید. موفق باشید راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
23-08-2013, 07:39 AM
با سلام خدمت دوستای خوبم
کسی میتونه به من کمک کنه برای پیدا کردن سیلابس های درسی مهندسی مواد- خیلی برام واجب هستش و متاسفانه ایران نیستم که بتونم خودم تهیه اش کنم. خیلی لطف می کنید اگر راهنماییم کنید مرسی
03-11-2013, 04:17 PM
سلام دوستان عزیز
من ترجمه سرفصل دروس مهندسی کامپیوتر سخت افزار رو می خوام اگه کسی داره ممنون میشم فایلشو بهم بده ممنون
03-11-2013, 05:14 PM
دوست عزیز احتمالا این به دردت بخوره
من لینک مستقیم دانلودی نتونستم پیدا کنم http://ceit.aut.ac.ir/autcms/courses/cou...&cid=88808 باحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |