01-08-2014, 02:24 PM
سلام. من اینو از یک کاربر که 3 سال پیش در سایت دیگه ای نوشته بود نقل می کنم .البته مقداری ویرایش کردم و لینکش رو هم بررسی کردم. امیدوارم الانم همینطور باشه:
[align=right]روش ترجمه سرفصل دروس
.1-سازمان مرکزی (خیابان پاسداران ) معاونت آموزشی درخواست سر فصل دروس میکنید.[align=right]نکته: باید اضافه کنم الان باید برید همون مرکز دانشگاه آزاد واقع در نیستان 9، چون دیگه معاونت دانشجویی واقع در گلستان8 قبول نمیکنه .وارد که شدید اتاق 12 .سعی کنید قبلش برگه ها رو پرینت گرفته باشید تا مسئول مربوطه مهر رو بهتون بده تا صفحاتش رو مهر کنید.[align=right]2-یه cd بهتون میده که از تو [align=right]این سایت
استخراج کرده و میگن برو پرینت کن بیار تا مهر بزنیم .[align=right]3- بعد که بردید تو خیابون پاسداران پرینت گرفتید - بستگی به رشته شما از 90 تا 150 صفحه همراه بخشنامه ها و سرفصل دروس- دوباره میبرید همونجا تمام صفحه ها رو مهر میکند و یه نامه برای ترجمه به شما میدهد که این نامه به اسم خود شما صادر میشود و برای ترجمه سرفصل حتما باید ببرید دارالترجمه.[align=right]4-بعد یه کپی از اون صفحه های مهر شده و نامه رو میزنید زیر بقل میبرید دارالترجمه و میگید ((خلاصه سر فصل دروس رو بهم بده)) دقت کنید نامه رو که از شما میگیره دیگه به شما پس نمیده چون اون نامه رو وزارت دادگستری میگیره و دیگه پس نمیده..پس با دارالترجمه درگیر نشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم