(15-10-2015, 12:40 PM)Andre نوشته: شما میتونید در دانشگاهی ثبت نام کنید و بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه خارجی انصراف بدید در این مدتی هم که دانشجو هستید میتونید زبان بخویند، ولی این مورد مورد توصیه من نیست به دلایل زیر:
- اول اینکه بسیاری از دانشگاههای خارجی کلیه مقاطع تحصیلی قبلی و نمراتشون رو تقاضا دارن و این انصراف از تحصیل یک نکته منفی براتون حساب میشه. حتی اینکه دانشجوی ارشد هم هستید و میخواهید برای ارشد اقدام کنید.
- در طی این مدت میتونید سربازی خودتون رو به اتمام برسونید. شما میتونید خدمتون رو شروع کنید و با انجام پروژه های کسر خدمت حتی یکساله هم میتونید خدمتتون رو تمام کنید. در همین زمان زبان هم میخونید. تا اعزام هم بشید چند ماه فرصته که از این چند ماه رو میتونید برای طی فرآیند اخذ پروژه و یا پروژه ها و مطالعه زبان استفاده کنید.
تصمیم گیری در این مورد کاملاً به خود شما برمیگرده. اگر من در شرایط شما قرار داشتم اول بحث خدمت رو حل میکردم و بعد اقدام میکردم. در طی این مدت هم مدارک، نمره زبان و ... رو آماده میکردم. همیشه باید طوری پیش برید که به یک مسیر منتهی نشه و گزینه داشته باشید. وقتی به دلیل مشمول بودن نتونید به کشور برگردید در خیلی از موارد سراسیمه تصمیم میگیرید و این تصمیم گیری زندگی شما رو تحت شعاع قرار میده.
موفق باشید
من نگران این هستم که امکان خوندن زبان نباشه در فرصت یکساله هست
معدل ارشد برای گرفتن پروژه جایگزین واجد شرایطه اما معدل لیسانس پایین تره
اختراع ثبت شده و مقاله هم وجود داره
اصلا هیچ راهی برای پروژه جایگزین دادن هست؟
واقعا این خیلی سخته یه جا کار کنی که هیچ ربطی به رشته ات نداره و فقط یه معدل لیسانس باعث بشه
یک سوال دیگر هم این هست که اگر امریه گرفته بشه مثلا حین امیریه وقتی پذیرش امد میشه خارج شد؟