01-07-2012, 01:52 PM
(01-07-2012, 11:01 AM)m034 نوشته: خیلی ممنون!دوست عزیز همونطور که دوست عزیزم گفت نظام وظیفه برای هر مقطع تحصیلی فقط یک بار معافیت تحصیلی میده. بنابراین چه وزارت علوم دوره ارشد را 2 ساله بداند چه 3 ساله بداند فرقی نمیکنه و شما اگر انصراف بدید باید تشریف ببرید خدمت سربازی.
راستش این طور در سایت نشا آورده شده،پذیرشی که گرفته می شود بایدبعد از آخرین مدرک تحصیلی باشد. بنابراین من که ترم 2 ارشد ررا به پایان رساندم و تا زمانی که از پایان نامه دفاع نکردم، پس هنوز آخرین مدرکم کارشناسی بوده و با انصراف از ارشد در نیمه راه درخواست معافیت می خواهم. حال سوالم این مورد است که تا چند ترم مهلت دارم ارشد و رها کنم؟ چون وزارت علوم ارشد را 3 ساله دانسته، یعنی 2 سال هم بشود ولی دفاع نکنم میتوانم از وزارت علوم درخواست معافیت از نظام وظیفه بگیرم؟ اینکه گفتید از نظام وظیفه بپرسم، باید کجا برم؟ به کجا زنگ بزنم؟
ممنونم از راهنماییتون!!
تنها در صورتی میشود تحصیل را در خارج از کشور ادامه داد که اگر از داخل انصراف دادید معافیت پزشکی بگیرید یا مثلا معافیت کفالت بگیرید. در غیر این صورت باید تشریف ببرید سربازی. پس انصراف از داخل معادل رفتن به سربازی است.