23-03-2013, 07:44 PM
(23-03-2013, 12:57 PM)'mohammad_x123' نوشته: سلام،
برای معافیت تحصیلی برای امریکا، آیا فقط I-20 کفایت میکنه یا باید نامه ی پذیرش هم باشه؟ راستش من فقط I-20 رو دریافت کردم.
در ضمن، من الان میخوام وقت ویزا بگیرم، منتهی بعد تعطیلات باید برم دنبال کارهای معایفت تحصیلی.
حالا میخواستم بدونم کل این پروسه از شروع اقدام برای گرفتن معافیت تحصیلی تا گرفتن گذرنامه چقدر طول میکشه تا من برای همون حدود وقت بگیرم.
بخصوص این پروسه ی آزاد کردن مدارک کاشناسی و ارشد چقدر طول میشکه؟
با تشکر
دوست من، همون طور که در این ارسال هم اشاره شده، برای ادامه تحصیل در امریکا، تنها ارائه I-20 کفایت میکند. مدت زمان لازم برای این فرآیند، به پیگیری شما بستگی داره، جز گذرنامه که در حالت معمول بین 7 الی 10 روز زمان میبره، سایر مراحل (تائید وزارت علوم، ارجاع به نظام وظیفه، سپردن وثیقه و دریافت نامه از نظام وظیفه برای مدیریت گذرنامه) با پیگیری، در یک هفته هم قابل انجام است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.