06-02-2015, 09:55 AM
طبیعتا چنین فیلتری اسمش می بایست "قابل بازیافت" یا "قابل بازیابی" باشه. به همین دلیل بهتره عبارت هایی مثل reusable chlorine filter رو جستجو کنید. از اونجاییکه برای این کار بیشتر از فیلترهای activated carbon استفاده میشه می تونید این عبارت رو هم به جای chlorine بگذارید شاید در موردش کار شده باشه.
با این حال بعید می دونم بازیافت چنین فیلترهایی به سادگی امکان پذیر باشه و حدس می زنم دوباره باید یک فرآیند صعنتی رو طی کنند. درست مثل اینه که بخواهید آهک یا گچ کشته شده رو دوباره زنده کنید. همونطور که اگر اینها رو در کوره و با دماهای زیاد حرارت بدین می تونید اونها رو بازیافت کنید در مورد activated carbon هم فکر میکنم در دماهای خیلی بالا میشه دوباره اون رو فعال کرد ولی فکر نمی کنم این مدنظر شما باشه چون بیشتر از اونکه بشه اسمش رو بازیافت گذاشت یک جور تولید دوباره هست.
به هر حال جستجو کنید شاید هم فناوری های جدیدی اومده باشه که بتونه اینها رو بازیابی کنه.
با این حال بعید می دونم بازیافت چنین فیلترهایی به سادگی امکان پذیر باشه و حدس می زنم دوباره باید یک فرآیند صعنتی رو طی کنند. درست مثل اینه که بخواهید آهک یا گچ کشته شده رو دوباره زنده کنید. همونطور که اگر اینها رو در کوره و با دماهای زیاد حرارت بدین می تونید اونها رو بازیافت کنید در مورد activated carbon هم فکر میکنم در دماهای خیلی بالا میشه دوباره اون رو فعال کرد ولی فکر نمی کنم این مدنظر شما باشه چون بیشتر از اونکه بشه اسمش رو بازیافت گذاشت یک جور تولید دوباره هست.
به هر حال جستجو کنید شاید هم فناوری های جدیدی اومده باشه که بتونه اینها رو بازیابی کنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -