02-03-2012, 12:19 AM
(29-02-2012, 11:46 PM)Saeid نوشته: دوستان بین 2 تا دانشگاه زیر کدامیک رو پیشنهاد میکنیددوستان بیشتر مطالب مهم رو گفتهاند. به نظر من هم از نظر رنک تفاوت خیلی زیادی با هم ندارند. اگر میدونید در هر کدوم از دانشگاهها قراره با چه استادی کار کنید، یک مقدار در این زمینه اطلاعات بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد، چون استاد راهنمای دوران دکترا خیلی مهمه و با توجه به این که رنک این دو تا دانشگاه خیلی از هم فاصله نداره، نقش استاد راهنما این وسط پررنگتر میشه.
1- UNC CHARLOTTE
رنک این دانشگاه تو مکانیک 93 هستش و تو شهر بزرگ شارلوت قرار داره و از نظر ریسرچ خیلی قویه و استادای خوبی داره و یک شهر ساحلی هستش
2-WVU
تو شهر کوچیکی هستش و آب و هوای سردی داره-ریسرچ بسیار قوی تو فیلد من-از پیتسبورگ 1.5 ساعت و واشینگتن دی سی و کولومبوس در اوهایو هم حدودا 4 ساعت فاصله داره-رنکش تو مکانیک 84 هستش--
باز اگه فکر میکنید اطلاعاتی لازمه لطفا بفرمایید.....ممنون
از مسائل آکادمیک که بگذریم...
شارلوت شهر ساحلی محسوب نمیشه ولی از نظر آب و هوا وضعیت شارلوت بهتره. از نظر موقعیت جغرافیایی و نزدیک بودن به شهرهای مهم وضعیت WVU بهتره. بقیهاش دیگه به ترجیحات شخصی شما بستگی پیدا میکنه. اگر زندگی در یک شهر کوچیک با آب و هوای سرد براتون مشکلی نداره، احتمالا WVU انتخاب خوبی خواهد بود، در غیر این صورت UNCC رو انتخاب کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.