20-04-2012, 09:30 PM
(20-04-2012, 09:09 PM)samir نوشته: سلام دوستانمن در مورد شرایط اقامت بعد از تحصیل و مسایل فرهنگی اتریش خبری ندارم ولی میدونم در استرالیا اقامت بعد از تحصیل با پست داک راحت به دست میاد. یکی از دوستان من استرالیاس. با یه کار casual که پیدا کرده ماهی حدود 2000$-3000$ پس انداز میکنه و از شرایطش خیلی راضیه. استرالیا مهاجر بسیار زیادی داره و همین شهر بریزبین در دانشگاهاش ایرانی زیاده داره. در کل زندگی تو استرالیا فکر میکنم از لحاظ مسایل مهاجرتی و فرهنگ مهاجرت به مراتب راحت تره. رتبه بندی تو رشته شما هم مهمتر از رتبه بندی مهندسی هست. وین شهر بسیار بهتری نسبت به بریزبین میتونه باشه (هر چند بریزبین هم شهر بسیار خوبیه و سریعترین رشد رو در بین شهرهای استرالیا داره) ولی در کل من استرالیا رو ترجیح میدم. باز دوستان بیشتری لطفا نظر بدن.
خیلی ممنونم از راهنمایی های بسیار خوبتون
در مورد اتریش، مقدار هزینه ها فکر میکنم کمتر از بورس باشه یعنی میشه پس انداز داشت و رتبه دانشگاه وین 80 در مهندسی هست. رشته من برقه و برای دکتری پذیرش دارم که در رتبه بندی برق، رتبه ای برای این دانشگاه ذکر نشده بود.
در مورد استرالیا، بورس برای شهریه و هزینه زندگی (living allowance+tuition fee) هست و فکر می کنم برای برای بورس برنامه ریزی کنم که احتمالا کم نیارم. در رتبه بندی مهندسی، رتبه ای برای این دانشگاه ذکر نشده بود ولی در رتبه بندی برق، بین 150 و 200 هست.
زمینه های دوره دکتری در هر دو دانشگاه نزدیک به زمینه پروژه ارشدم هست ولی پروژه دانشگاه استرالیا نزدیکی بیشتری به کارهایی که انجام دادم داره.
یکی از فاکتور های مهم، شرایط کار بعد از تحصیل هست.
اگر دوستان بیشتر در مورد انتخاب یکی از این دو دانشگاه راهنماییم کنن ممنون میشم.
موفق باشید.