22-12-2015, 04:45 PM
(22-12-2015, 08:57 AM)Matinking نوشته: سلام
پذیرش در دانشگاه هایی که فرمودید خیلی رقابتی هست و بی پرده رزومه شما در قیاس با applicant هایی که به صورت typical برای این دانشگاه ها apply می کنند خیلی رقابتی نیست...
اولا apply مثل انتخاب رشته هست.. باد سبدتون و درست بچینید... انتخاب های آرمانی + انتخاب های متوسط + سوپاپ های اطمینان... به نظرم بد نیست حتما carleton و mcmaster رو در برنامه تون قرار بدید... البته حتما می دونید که جواب مثبت از استاد برای پذیرش از کانادا تقریبا واجب هست... پس از همین الان سعی کنید نظر مساعد اساتید دانشگاه های مد نظرتون رو جلب کنید...
ثانیا carleton و mcmaster در کانادا دانشگاه های شناخته شده ای هستند و افراد فارق التحصیل شده از اونها که الان کار رو زندگی موفقی دارند کم نیستند... این تصمیم با خود شماست که زمان و هزینه و انتخاب سهل الوصول تر رو گزینش کنید یا برید سراغ گزینه های جاه طلبانه با ریسک عدم موفقیت...
براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنون.
منم فکر میکنم از خیلی ها بهترم، اما اون بالا بالاها نیستم. به احتمال خیلی زیاد از McMaster و Carleton پذیرش میگیرم. یه فکری دارم اینه که این جا رو برم، بعدش برای 2017 از همونجا دوباره اپلای کنم و اگه اوکی شد انصراف بدم و برم دانشگاه جدیده. نظرتون چیه؟
(22-12-2015, 10:32 AM)layD نوشته: شما شانست خیلی خوبه برای همه این دانشگاه ها. ولی چرا gre ندادی؟ شما قطعی اروپا و کانادا پذیرش و فاند رو داری تقریبا هرجایی اپلای کنی که اونجا دنبال دانشجو تو زمینه شما باشن. ولی حیفه امریکا رو با این رزومه از دست بدی. من نمیتونم برای شما تصمیم گیری کنم. ولی اگه من بودم gre میدادم و با نمره خوب دانشگاه های خوب امریکا هم اقدام می کردم. هم فاند بهتری دارند هم اینده بهتری. به نظر من اگه مشکل سربازی نداری و خیلی دغدغه رفتن هم نداری یه سال صبر کن هم رزومه بهتر هم اگاهی بیشتر در مورد استادها و دانشگاه ها. چون الان فکر میکنم شما تمام تمرکزت روی درس بوده و داری با چشم بسته اپلای میکنی. کاری که من کردم و ضربه خوردم. شما کمی زمان نیاز داری برای درک درست تر شرایط.
سلام مچدد و ممنون.
راستش سربازی بزرگترین مشکلمه. GRE هم دوست داشتم بدم ولی وقت نداشتم. من 5 مهر دفاع کردم، 30 آبان آیلتس دادم و بعدش هم که Deadline بود. وقتی برای GRE نداشتم. خودمم دوست داشتم کاری که میگی رو بکنم. حالا من میگم امسال هر جا شد برم، بعدش از اونجا برای 2017 اپلای کنم دوباره. نظرت چیه؟
متشکرم.