13-02-2014, 09:01 PM
(13-02-2014, 02:17 PM)'farzad67' نوشته:آقا MaMi' ممنون لطف کردی. من دوستم 20 بهمن دفترچه اش را فرستاده . لیسانسم. بوده. اما تاریخ اعزامش شده تیر. در صورتی که تاریخ پیشنهادی را اول اردیبشت زده بوده! به نظر شما اردیبشت پر شده. بعدم اگر من یک اسفند با توجه به اینکه اردیبشت پر شده باشه درخواست تمدید بدم به بهانه کنکور مثلا دانشگاه ازاد و مدارک کنکور را هم بفرستم باهاش موافقت میشه.
اگر تیر اعزام بشم یک امریه خوب می تونم گیر بیارم.
دوست من، توجه کن لطفا. در ارسال قبلی هم گفتم که با توجه به کمبود نیرو احتمال اینکه با درخواست تمدید شما موافقت بشه، کم هست. اخیرا فقط به درخواست های تمدیدی که به دلیل مشکلات پزشکی، خانوادگی و از این دست مشکلات باشه، پاسخ مثبت داده میشه و به دلیل شرکت در آزمون، با درخواست شما موافقت نخواهد شد (چون در صورتی که در آموزشی/دوره خدمت پس از آموزشی باشید، با ارائه کارت ورود به جلسه آزمون، به شما برای شرکت در آزمون مرخصی خواهند داد، بنابراین دلیل موجهی برای تمدید نیست).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.