دوستان یه سوال
پروژه ارشد نمرش تو معدل میره؟؟؟؟؟؟؟
معدل را با نمره پایان نامه در نظر می گیرند یا بدون آن؟
|
دوستان یه سوال
18-09-2012, 04:26 PM
(18-09-2012, 04:11 PM)hamid_sh نوشته: دوستان یه سوالسلام بله تاثیر داره نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
19-09-2012, 04:40 AM
(18-09-2012, 04:26 PM)amirhossein.gh نوشته: سلامممننوون از جوابتون این حرف برا همه دانشگاههای امریکا درسته؟ چون شنیدم که بعضی دانشگاهها نمره پایان نامه رو کم می کنن
19-09-2012, 10:45 AM
شما معمولا وقتی برای دانشگاهها اقدام میکنید در فرمهای پذیرش همون معدلی که در کارنامهاتون هست رو وارد میکنید و کمتر پیش میاد که دانشگاههای امریکا از شما بخوان که خودتون معدل رو حساب کنید و نمره بعضی از درسها، مثل پروژه ارشد، رو کم کنید. البته ممکنه پیش بیاد، ولی زیاد نیست. به همین خاطر سعی خودتون رو بکنید که تا حد ممکن نمره پروژه رو بالا بگیرید تا معدلتون بالاتر بره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
سوال درباره ی نمر ه ی پایان نامه...
سلام..دوستان من تو ایتالیا ارشد خوندم و میخوام معدل خودمو تو مقیاس 4 تو سایت محاسبه کنم..ما اینجا متاسفانه نمره ی پایان ناممون بصورت مشخص توی ریز نمراتمون نوشته نمیشه در صورتی که در جلسه ی دفاع محاسبه و با میانگین دروس جمع میشه و معدل پایانی رو میزنن...میخاستم بدونم من که نمره ی پایان نامم فول مارک هست و 18 واحد از 120 واحد ECTS رو در برمیگیره برام مهمه بدونم چطور توی سایت واردش کنم تا بتونم بر اساسش معدل کل رو حساب کنم...(برای سایر درس هام واحد هاشون و نمره ای که از ماکسیمم 30(برای ایتالیا) گرفتم رو حساب کردم و زدم)با سپاس
03-01-2017, 12:14 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2017, 12:34 AM توسط automotive.)
@PeymanSa
سلام، یک معادلهی ریاضی ساده هستش، شما معدل 120 واحد رو دارید، ریز نمران 102 واحد درسی را هم دارید. معدل برابر است با مجموع (نمرات هر درس ضرب در تعداد واحد آن) تقسیم بر مجموع کل تعداد واحدها. فرضیات: اگر معدل معلوم شما Y باشد و نمرهی پروژه پایاننامهی شما X باشد، میتوانید از طریق فرمول زیر معدل خود را رو حساب کنید. ,,,,,,,,,,,,Y=[(A*c)+(B*a)+(C*a)+.... (X*18)+(W*c)+(U*b)]/120,,,,,,,,,,,,,,,, در کسر بالا (a,b,c,18) تعداد واحد و (A,B,C,W,...) نمرات درس ها میباشند. Y نیز معدل کل شما است که به جز X تمامی مقادیر در معادله ی بالا معلوم است. عدد X نمرهی پایاننامهی مجهول شما و 18 نیز تعداد واحد آن است. با جای گذاری اعداد میتوانید نمرهی پایاننامهی خود را حساب کنید. (به ضریب X که 18 است دقت کنید) نکته مهم: در ماشین حساب اولویت با پرانتز و بعد با ضرب و بعد جمع است، اگر تسلط ندارید به صورت جداگانه حساب کنید، اگر حوصله دارید با MATLAB کد بنویسید از ماشین حساب راحتتر است فقط MATLAB هم همان اولویت بندیها را دارد، کلا الگوریتم کد نویسی تمام محاسبه گرها این گونه است. سپس نمره را به مقیاس 4 ببرید از طریق سایت و نه از تقسیم کردن. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
(03-01-2017, 12:14 AM)automotive نوشته: @PeymanSa سپاس از وقتتون برای این توضیح دقیق...من با Excel آماده اش کرده ام و فقط گیر من همین مفهوم نمره ی پایان نامه بود |
|