(19-08-2011, 11:19 PM)AVA نوشته: من متوجه نشدم که نگرانی شما بابت نداشتن پیشینه پژوهشی؛ نمرات پایین؛ یا عدم فارغ التحصیلی در سال جاری است؟ در مورد پیشینه پژوهشی اگه بتونی از پایان نامه ات یک یا چند مقاله قابل چاپ در مجلات علمی معتبر رشته خودتون بنویسیدکه خیلی خوبه حتی اگه هنوز کامل ننوشتی یا برای جایی نفرستادی می تونی تو رزومه بیاری و جلوش بنویسی (in progress). ضمنا چون بین فراغت از تحصیل و اپلای برای دکتری فاصله زمانی وجود نداره اساتید به اندازه افرادی که چند سال از فارغ التحصیلی انها میگذره از شما انتظار ندارند. می تونید با نوشتن یک SOP قوی و نمرات بالای زبان احتمال گرفتن پذیرش رو بیشتر کنید و اثر پایین بودن بعضی نمرات رو کمتر کنید. در مورد زمان فراغت از تحصیل هم می تونی زمان اتمام درست رو بنویسی
نداشتن پیشینه ی پژوهشی خوب مشکل اصلی است که اینجور متوجه شدم باید با sop قوی برطرفش کرد...معمولا با توجه به پژوهش و تحقیقاتی که قبلا دانشجو انجام داده یه استاد پی به نزدیکی علایق اون می بره و می فهمه چقدر می تونه موثر باشه....نمرات درسی هم اینجا برام زیاد مطرح نبود ولی در یه سال زیاد ملاک قرار نیست به نظرم...چون در نهایت نمره ی تز مانده که اثر بسیار زیادی روی معدل کل داره به علاوه 30 کورس دیگر(حداقل در سیستم سوئد)...
پایان نامه هم معمولا در سال دوم و اکثرا بعد از 4-5 ماه از شروع سال تحصیلی دوم میشه شروع کرد و خوب با توجه به اینکه به مرحله ای که برسه که بازدهی داشته باشه عموما بعد از ددلاین های مورد نظر(معمولا اوایل ژانویه) است..
پس با این حساب باید با sop و از این ور و اون ور مواردی رو پیدا کرد که استاد خوشش بیاد...چون معمولا هم نمره ی زبان زیاد برای کار تحقیقاتی ملاک نیست...به نظرم تحقیقات مرتبط عامل موثرتری در پذیرش از دانشگاه هست تا استاد و سوال اصلی من بیشتر در قدم اول و استاد پیدا کردن و اینهاست...
روز خوش