08-05-2015, 11:18 AM
(07-05-2015, 07:32 PM)'ehsan99999' نوشته:برای دانشجویان مقطع کارشناسی هم پیشنهادی دارید ؟
من در این ترم کارشناسیم رو با معدل خیلی خوب تموم می کنم.
و تصمیم دارم برای ارشد اپلای کنم
ولی مشکل اینه که از اونجایی که در مقطع کارشناسی تمرکز روی مباحث عمومی تر هستش من خیلی با رشته های ارائه شده و موضوعات کارشناسی ارشد آشنا نیستم.و متاسفانه هنوز مقاله ای هم ندارم. تنها چیزی که دارم یک اختراع هستش که دارم روش کار می کنم.
حالا فرض کنیم من با توجه به اطلاعات سطحی که درمورد پردازش تصویر دارم بخوام یک استاد پیدا کنم که در این زمینه کار کرده، سوال من اینه که من چطور وقتی اطلاعاتم در این زمینه قوی نیست (به هر حال دانشجوی کارشناسی بودم) استاد رو قانع کنم که دوست دارم کار کنم؟
در گرفتن پذیرش و تماس با استادها واقعا بحث قانع کردن استاد در اون حد مطرح نیست که شما حتما نیاز داشته باشید دلیل و مدرک خیلی مهمی ارائه کنید که به مبحثی علاقهمند هستید. همین که بگید علاقه دارید و در یکی دو خط دلیل این علاقهمندی رو توضیح بدید کافیه. مثلا دلیل ممکنه این باشه که درس پردازش تصویر و گذروندید و پروژهاش رو با موفقیت کامل انجام دادید و ازش خیلی لذت بردید. استادها معمولا آدمهای منطقیای هستند و از دانشجوی کارشناسی انتظار ندارند که یک پروژه بزرگ در زمینه مورد نظر انجام داده باشه یا چندین تا مقاله در این زمینه نوشته باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.