خب این موردی که می فرمایید درسته ولی حالات خاصی هستن اما گاها پیش میاد اساتید از دو دپارتمان مختلفن یا حداقل فیلد کاریشون عین هم نیست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
|
خب این موردی که می فرمایید درسته ولی حالات خاصی هستن اما گاها پیش میاد اساتید از دو دپارتمان مختلفن یا حداقل فیلد کاریشون عین هم نیست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
همیشه حالت های استثنا وجود داره ولی در حالت کلی من شخصا ایمیل زدن همزمان به استادهای یک دانشگاه رو کار درستی نمی دونم. بازه زمانی اپلای شما دست کم 3-2 ماه هست. بنابراین شما مثلا در هفته اول به یکی از استادهای دانشگاه های 1، 2 و 3 (اون استادی که مناسب تر هست) ایمیل می زنید. بعد در هفته دوم سراغ استادهای دانشگاه 4، 5 و 6 میرین. در هفته سوم سراغ دانشگاه های 7، 8 و 9. در هفته سوم یا چهارم اگر دیدین که از استادهای دانشگاه های گروه اول (همون هایی که هفته اول براشون ایمیل زده بودین) هنوز پاسخی دریافت نکردین می تونید فرض رو بر این بگذارید که به احتمال بالای 90 درصد ایمیل شما رو دیدن و علاقه ای نداشتن پس با خیال راحت به استاد دیگه ای از اون دانشگاه ها ایمیل می زنید. البته می تونید همزمان به دانشگاه جدید (دانشگاه های 10، 11 و 12) هم ایمیل بزنید. هفته بعد می تونید سراغ استادهای گروه دوم (همون هایی که هفته دوم بهشون ایمیل زده بوده برین) و در صورتی که پاسخ شما رو نداده بودن سراغ استاد دیگه ای از دانشگاه شون برین (در صورتی که در اون دانشگاه استاد دیگه ای هم موضوع کارش شبیه شما باشه).
از نظر من ایمیل زدن به استادها یا خیلی از کارهای مشابه مثل مصاحبه کاری، مصاحبه خواستگاری (!) و غیره باید تا حد امکان به صورت سری باشند و نه موازی. یعنی اول سراغ یک سری کاندید محدود که با هم هیچ ارتباط جغرافیایی ندارند میرین و بعد از مدتی اگر پاسخی ندادن می تونید سراغ کاندیدهایی دیگه ای که ممکنه با کاندیدهای گروه اول آشنایی داشته باشند برین. اگر قبل از اینکه کاندیدهای گروه اول پاسخ داده باشن (در یک بازه زمانی معقول) شما همزمان سراغ فرد یا شرکت دیگری هم رفته باشین که اونها رو بشناسند اولین چیزی که از اون برداشت میشه (دست کم توسط من) این هست که شما جدیت خاصی روی هیچکدوم ندارید و این شانس شما رو برای گرفتن پاسخ مثبت کاهش میده. طبق این رویکردی که من گفتم نباید از دو استاد در یک دانشگاه ایمیل دریافت کنید. اگر در هر حال از رویکرد دیگه ای استفاده کردین و ایمیل های همزمان دریافت کردین چاره ای ندارین جز اینکه بیشتر به سمت استادی متمایل بشین که علاقه بیشتری بهش دارین. این موضوع البته با این شرط هست که میزان ابراز علاقه ایمیل هاشون در یک حد باشه در غیر اینصورت شاید عاقلانه تر باشه که به سمت استادی متمایل بشین که با جدیت بیشتری ابراز علاقه کرده بود. این رو در نظر داشته باشین که وقتی همزمان اقدام کرده باشین در یک جایی بالاخره باید به اون یکی ها جواب رد بدین پس چه بهتر که با این قضیه از همین الان روبرو بشین. بسته به شناختی که از استادها دارین ممکنه شیوه پاسخ دادن متفاوت باشه ولی مثلا خود من شاید به این شکل عمل می کردم که به استادی که بیشتر بهش علاقه دارم در بخشی از یکی از ایمیل ها و به عنوان یک موضوع حاشیه ای، اینطور اشاره می کردم که "من قبلا با استاد X هم در مورد موضوع Y که در اون زمینه هم تجربه و علاقه داشتم صحبت کرده بودم ولی به موضوع Z علاقه خیلی بیشتری دارم و خوشحال هستم که شما به این موضوع علاقه نشون دادین و امیدوارم بتونیم این کار رو به نتیجه برسونیم و ..." همونطور که می بینید در متنی که نوشتم اشاره ای به اینکه استاد X به من پاسخ مثبت داده نکردم یعنی صرف در جریان گذاشتن ایشون که به فلانی هم ایمیل زدم مهمتر هست تا اینکه چه پاسخی ازش دریافت کردم. اگر استادتون در پاسخ در مورد این موضوع سوال کرد می تونید اشاره کنید که استاد X هم یک ابراز علاقه ای کردن ولی به موضوعی که با خود ایشون می خواهید کار کنید بیشتر علاقه دارید و اگر ایشون نظرشون مثبت باشه حتما با ایشون کار خواهید کرد. پاسخی که به اون استاد بیچاره اولی میدین دو حالت داره: یا کلا باید بی خیال ایشون بشین با گفته اینکه فلان استاد به موضوعتون ابراز علاقه کرده و منتظرین تا نتیجه نهایی رو به شما اعلام کنند یا هم که به شکلی در آب نمک قرارش بدین و توضیح بدین که "قبلا به استاد دیگه ای از اون دانشگاه (یعنی استاد Y) هم ایمیل زده بودین و ایشون اخیرا به ایمیل شما پاسخ مثبت دادن." در این حالت نیازی نیست به ایشون بگین که به استاد Y و موضوعش علاقه بیشتری دارین بلکه بیشتر باید روی این موضوع مانور بدین که برای شما داشتن فاند خیلی مهم هست و بعد هر فردی شرایط فاندش آماده تر بود به سمت همون متمایل بشین. البته اگر مشکلی نداشته باشین می تونید گزینه استاد راهنمایی همزمان رو هم در مواردی که امکانش باشه مطرح کنید. همونطور که می بینید در حالتی که به هر دو همزمان ایمیل زده باشین در صورتی که هم بخواهید هر دو رو حفظ کنید و هم بخواهید دروغ نگین کار خیلی سخت و پیچیده میشه و به همین دلیل خود من همیشه رویکرد اول که با تاخیر چند هفته ای به استاد دوم ایمیل بزنم رو ترجیح می دادم. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
05-07-2014, 12:12 PM
(04-07-2014, 05:06 PM)'blur' نوشته: درود سلام محیط دانشگاه های امریکا طوریه که اگر موضوعی مورد تحقیق باشه گروهی از اساتید از تمام دپارتمان ها ممکنه درگیرش باشند خصوصا اساتیدی که در اینترست هاشون اون عنوان رو مطرح کردند. برخی وقتها آزمایشگاهی خارج از دانشگاه هست که همگی به اون لینک دادن و تیم و گروه رو که بررسی کنید تمام دپارتمان ها درگیرند. به نظرم اگر علاقمندی دو استاد یک چیزه با یکی قضیه رو حل کنید و بعد سراغ بعدی برید. هیچ بعید نیست که در این مورد با هم صحبت کنند. اما اگر فقط دو استاد در یک دپارتمان هستند و فیلد کاری متفاوت کمتر احتمال داره بخوان در مورد شما صحبتی داشته باشند. ولی اگر جواب قوی و خوبی دارید بهتره بازم جانب احتیاط رو داشته باشید و تا تکلیف یکی مشخص نیست با دومی وارد مذاکره نشید.این البته نظر شخصی بنده است. شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
16-07-2014, 08:53 PM
سلام
حدود دو ماه پیش با تعدادی از اساتید در مورد پذیرش زمستان مکاتبه کرده بودم، و یه عده از اون اساتید جواب دادن و اعلام کردن که متاسفانه جای خالی برای پذیرش زمستان ندارند (که البته دور از انتظار هم نبوده)، الان می تونم دوباره با همون اساتید مکاتبه کنم و سئوال در مورد پذیرش پاییز کنم؟ باید اشاره کنم که قبلا باهاشون مکاتبه داشتم یا نه؟ ممنون
بله می تونید. اگر تمایل نصفه و نیمه ای نشون داده بودن به طوری که از شرایط تون تعریف کرده بودن و بهونشون فقط نبود ظرفیت بوده، بهتره که همون ایمیل قبلی شون رو ریپلای کنید و دوباره در مورد وجود ظرفیت خالی برای پاییز سوال کنید. ولی اگر شواهدی از ابراز علاقه در ایمیل شون دیده نمیشه تفاوت خاصی نمی کنه می تونید دوباره همون ایمیل شون رو ریپلای کنید می تونید هم متن رو قدری عوض کنید (طوری که فکر می کنید تاثیرگذارتر باشه روی اون استاد) و دوباره ایمیل جدیدی بهشون بزنید.
(16-07-2014, 08:53 PM)'ftn' نوشته: سلام ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
04-08-2014, 07:55 PM
سلام دوستان
یه وضعیت پیچیده برام پیش اومده! ممنون می شم راهنمایی م کنید. من برای استادی که اصالتن چینی هستن (در دانشگاه کوپنهاگ دانمارک) ایمیل زدم برای پوزیشن دکتری. بعد از یکی دوتا ایمیل، ایشون لینکی رو برام فرستادند که اعلام کرده بود یه پوزیشن خالی باز شده و گفتند براش اقدام کنم و موضوع پروپزال رو هم بهم پیشنهاد کردند. پروپوزال رو نوشتم و ایشون تایید کردند و خواستند که ریزنمرات و مدارکم رو برای خودشون هم ایمیل کنم. بعد در ایمیل بعدی گفتنددددددددددددد: یه پوزیشن دیگه هم هست که بزودی اعلام میشه. چون خودشون research leader اون گروه هستند شانس مون برای گرفتن fellowship زیاد هست. اما اگه بخوای برای اون اقدام کنی باید حداقل یک سال در چین با یه استاد دیگه کار کنی!! حالا من نمی خوام برای این دومی اقدام کنم اما نمی دونمم که چه جوری بهشون بگم که ناراحت نشن و این پوزیشن اولی رو از دست ندم! پیشاپیش ممنون م از لطف تون برای خواندن سوالم.
04-08-2014, 08:03 PM
خوب اگه نمیخاهید تو دومی برید بهش بگید که به موضوع اولی بیشتر علاقه دارید
ولی به نظرم می تونید بپرسید که میشه برای هر دو اقدام کرد(فکر نکنم مشکلی باشه) و وقتی که هر دو اومد اون موقع تصمیم بگیرید (04-08-2014, 07:55 PM)'MinaKiani' نوشته: سلام دوستان
با سلام من توی ایمیلم به استاد اکثر کارها و طراحی ها و . . . رو نوشتم ولی مشکل اینجاست که خیلی زیاد شد ولی فکر میکنم هیچ چیز اضافی ننوشتم و الکی زیاده گویی نکردم. خواستم یه نظر خواهی کنم که باید کمترش کنم یا نه؟. اگر نظرتونو بگید ممنون میشم. متن ایمیل:
Dear professor, My name is Masoud Ahmadi and I am writing to ask you if you would be willing to be my supervisor in my master degree program. I am an undergraduate student in the field of telecommunication at Shahid Beheshti University (National university of Iran), Tehran, Iran. I expect to graduate in spring 2015 and I am planning to continue my studies into a master degree program at University of Toronto.
I am very interested in your research areas including microwave circuits and wave-propagation and I would like to work in one of these areas in my graduate studies.The followings are some highlights from my curriculum vitae:
· Fundamental physics · Digital signal processing · Introduction to Communication Systems I · Signal and systems · Microwave I · Transmission lines · Fields and waves · Engineering Electromagnetic · C & java programming · Semi conductors · Theory and design of Antennas Sincerely, Masoud Ahmadi, Shahid Beheshti University(National University of Iran), Tehran, Iran
08-08-2014, 05:38 PM
(08-08-2014, 03:58 PM)'acronia' نوشته: با سلام من توی ایمیلم به استاد اکثر کارها و طراحی ها و . . . رو نوشتم ولی مشکل اینجاست که خیلی زیاد شد ولی فکر میکنم هیچ چیز اضافی ننوشتم و الکی زیاده گویی نکردم. خواستم یه نظر خواهی کنم که باید کمترش کنم یا نه؟. اگر نظرتونو بگید ممنون میشم. متن ایمیل:از اونجا كه اساتيد نامه هاي زيادي دريافت مي كنن و وقت كمي دارن، هر قدر نامه اوليه كوتاه تر و با هدف نوشته شده باشه بهتر. به نظر من خط مربوط به رزومه خودتون (The followings are some highlights from my curriculum vitae:) رو حذف كنيد و حداكثر مهمترين موردي كه به كارهاي ايشون مربوط ميشه رو آورده، سپس در انتها بنويسيد كه رزومه خودتون رو براي مطالعه بيشتر به پيوست ارسال مي كنيد. Whether you think you can or can't, you are right
08-08-2014, 06:09 PM
من هم با ICE عزیز موافقم
شما حتما در ای میل ذکر کنید که برای اطلاعات بیشتر لطفا به رزومه ام توجه کنید و رزومه رو پیوست کنید همونطور که ICE اشاره کردن در متن ای میل می تونید اشاره به عنوان تزی که کار کردید در دوره ی لیسانس اشاره کنید (مرتبط باشه که چه بهتر) و نکته ای چون تاپ 10% هر چه کمتر و مفیدتر بهتر خوش باشید (08-08-2014, 05:38 PM)'ice' نوشته: از اونجا كه اساتيد نامه هاي زيادي دريافت مي كنن و وقت كمي دارن، هر قدر نامه اوليه كوتاه تر و با هدف نوشته شده باشه بهتر. به نظر من خط مربوط به رزومه خودتون (The followings are some highlights from my curriculum vitae:) رو حذف كنيد و حداكثر مهمترين موردي كه به كارهاي ايشون مربوط ميشه رو آورده، سپس در انتها بنويسيد كه رزومه خودتون رو براي مطالعه بيشتر به پيوست ارسال مي كنيد. |
|