(12-05-2012, 09:50 AM)Araz نوشته: بنده واسه امتحان 14 جولای جی آرجی در کشور ترکیه ثبت نام کردم؛ فقط یه مشکلی دارم که تو اون باکس مربوط به فامیلی، چون فامیلی من دو تکه بود همه فامیلیمو ننوشتم و تنها قسمت اولشو نوشتم ولی الان شرایطشو خوندم گفته بود که باید اسم و فامیلیدوست من، همون طور که سعید جان اشاره کرد: "یه برگه به همراه کارت ورود به جلسه میدن که با اون میشه مشخصات رو تغییر داد و تصحیح کرد." نگران نباشید
پاسپورت دقیقا مثل هم باشه و گرنه اجازه شرکت در امتحان نمی دن، از دوستان درخواست داشتم منو تو این زمینه راهنمایی کنند، یکی هم آدرس بود که آدرس دوستم تو ترکیه طولانی بود و تو اون باکس ها جا نشد. با تشکر.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.