(13-12-2012, 01:29 AM)ghasedak.1391 نوشته: سلام و درود.
من میخوام برای آزمون GRE فوریه ثبت نام کنم.
1. آیا شماره گذرنامه که در ثبت نام خواسته اجباریه؟ یکی که گذرنامه نداشته باشه هنوز، نمیشه که وارد نکنه؟ یا باید اول گذرنامه بگیرم و بعد ثبت نام کنم؟
2. به نظر شما من که زبانم در حد متوسط به بالا هست و الانم دارم برای آزمون زبان IELTS میخونم، میرسم تو دو ماه برای آزمون GRE آماده بشم و نمره خوبی بگیرم؟
3. برای دانشگاهای آمریکا چه نمره ای خوبه تو این آزمون؟
4. آیا آزمون آزمایشی قبل از آزمون میتونم شرکت کنم؟ در چه موسسه ای؟
ببخشید که سوالام طولانی شد.
موفق باشید.
درود دوست من.
1- نخیر گذرنامه اجباری نیست و شما میتونید با کارت ملی هم ثبت نام رو انجام بدهید، سر جلسه امتحان هم میتونید کارت ملی رو برای احراز هویت همراه داشته باشید.
2- این سوالتون رو میتونید در تاپیک مشاوره به منظور آمادگی برای امتحان GRE General بپرسید.
3- حداقل 1200 (در سیستم نمره دهی قدیم) به بالا (هر چه بیشتر، بهتر). در مورد فاکتور های موثر بر شانس پذیرش هم میتونید به این تاپیک مراجعه کنید.
4- حقیقتا یک سری کلاس های آمادگی برای آزمون GRE هست ولی آزمون آزمایشی من ندیدم تا بحال.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.