11-01-2014, 10:44 AM
(10-01-2014, 09:31 PM)'nox' نوشته:فرمی که گفتید رو متاسفانه پیدا نکردم. ممکنه راهنمایی کنید کدوم قسمت ؟
اینجا فرم می تونی پر کنی
ثبت نام GRE General
|
11-01-2014, 10:44 AM
(10-01-2014, 09:31 PM)'nox' نوشته: اینجا فرم می تونی پر کنی
11-01-2014, 10:37 PM
با سلام
من برای 8FEB ثبت نام کردم و ثبت نام در سایت سنجش رو هم کامل کردم و در قسمت Admission ticket هم کارت من تو سایت اومده . دیگه کاری هست که انجام بدم ؟ با توجه به این که من شیراز هستم چند روز قبل از امتحان میتونم کارتم رو از سنجش بگیرم ؟ ممنون (11-01-2014, 10:37 PM)'leshek' نوشته: با سلام دوست عزیز همه چی تکمیل هستش اگر از ets ثبت نام کردین و سایت سنجش رو هم تکمیل کردین.
بله اتفاقا یه اطلاعیه خواهند داد که مثلا از 2feb تا 6feb وقت میدن از ساعت 8 تا 14 تا برین بگیرین کارت رو از سنجش نزد پل کریم خان زند...فقط مدارک حتما پیشتون باشه در ضمن کار خوبی میکنین زود میرین کارت رو بگیرین چون به شما یک عدد دفترچه حاوی سوال میدن که میتونین یه مروری بکنین قبل امتحان البته اگه ادم استرسی نیستین. پیشنهاد میکنم حداقل 3 روز زود برین تا خیالتون اسوده تر باشه. هرچند سوالای اون دفترچه فک کنم همون practice book خودمون باشه. بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
12-01-2014, 01:50 AM
درود
شناسنامه نبرید که قبول نمیکنن. کارت ملی یا پاپورت. :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
15-01-2014, 02:31 AM
با سلام
در مورد زمان برگزاری آزمون GRE آیا فقط 3 بار در سال (مهر.آبان.بهمن) هستش؟ اگر من بتونم تا فروردین خودم و آماده کنم مجبورم برای آزمون به کشورهای همسایه برم؟ (15-01-2014, 02:31 AM)'msnrsk' نوشته: با سلام اگه منظورتون کاغذیه بله
ولی از ماه پیش جدیدا کامپیوتری هم باب شده که ظاهرا دو بار هم امتحان برگزار شد که یکبارش البته نا تمام موند و بار دیگه فک کنم امتحان خوب بود. Hاینجا رو بخونید متوجه میشید: http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=7&id=1349 http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=7&id=1254 اینکه دوباره باز بشه یا نه رو نمیشه قطعا گفت و دوستان دیگه بالاتر توضیح دادن. بهتره از سنجش هم بپرسین اگه چیزی گفتن همینجا بگین. با شرایط فعلی دقت کنید فعلا جواب شما بله هستش.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. (15-01-2014, 02:31 AM)'msnrsk' نوشته: با سلام سلام دوست عزیز
امتحان جی ار ای کاغذی فقط در سه تاریخ تو ایران توسط سنجش و دانشگاه اصفهان برگزار میشه. در مورد سنتر اصفهان، آزمون کاغذی برگزار میشه و این روند همچنان ادامه داره. البته سنتر سنجش اخرین امتحان جی ار ای کاغذی رو فوریه 2014 برگزار میکنه و دیگه بعد از این تاریخ تو این سنتر آزمون کاغذی برگزار نمیشه. در این سنتر در تاریخ های 22 دسامبر ، 7 و 8 ژانویه آزمون کامپیوتری برگزار شد. و این احتمال وجود داره که در هر ماه آزمون داشته باشند. ولی هنوز کاملا مشخص نشده، از طریق خود سایت ای تی اس میتونید پیگیری کنید. ایشالا تا فروردین که برنامه آزمون کامیپوتری مشخص میشه. در ضمن ،در کشورهای همسایه ترکیه، ارمنستان و امارات - دوبی هر هفته آزمون جی ار ای کامپیوتری برگزار میشه. موفق باشین
[/quote]
ممنون از جوابتون یه سوال دیگه ام داشتم میشه بگید واسه ثبت نام امتحانش چند وقت زودتر باید اقدام کرد؟
18-01-2014, 09:47 PM
برا کاغذی که تو سایت سازمان سنجش اطلاع میدن. برا کامپیوتری که جدیدا داره برگزار میشه هم هرچه زودتر اقدام کنید بهتره...مثلا دو سه ماه!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
09-03-2014, 09:29 PM
با سلام. شاید من کم حوصله باشم و فروم رو خوب نگشتم ولی ممنون میشم سوالای زیر رو پاسخ بدید:
1. من میخوام برای اواسط شهریور GRE کامپیوتری بدم، تقریباً کی باید به فکر ثبتنام باشم؟ 2. آیا برای GRE کامپیوتری نیز باید همانند آزمون کاغذی برای گرفتن کارت و شماره صندلی و این حرفا به سنجش مراجعه کرد (ساکن شهرستان هستم)؟ 3. برای پرداخت مبلغ آزمون، حتماً باید از این موسسات واسط استفاده کرد؟ (اگر جواب مثبت است، اسم یک موسسه خوب را برام پیام خصوصی کنید؟ ممنون) 4. ترجیح میدم، آدرس خونه خودمون رو بدم به سایت ETS، آیا این کار را پیشنهاد می کنید؟ ممنون از شما |
|