(12-09-2013, 10:59 PM)'Charming' نوشته:ممنون دوست من بابت توضیحات
ولی:
شما فرمودی 2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم!مگر شما قبلا این رو نمیدونستید و اپلای کردید؟ از کجا حدس میزنید استاد نبوده؟ خوب دلیل نمیشه که چون حتما استاد نبوده پس پذیرش کلا واسه اون ترم ندادن ممکنه دلایل دیگه ای باشن
بنده با رشته شما اشنا نیستم زیاد (مهندسی چوب و الوار؟) درسته جسارتا؟
من رشتم فنی هستش و واسه دوستانی که زیاد مته روی خشخاش واسه پیدا کردن استاد تو امریکا میذارن میگم:
دوستانی که معدلشون خوب و جزو 5 یا 10 درصد کلاسشون هستن و جی ار ای بالا و تافل و ایلتس بالا و sop منسجم و قانع کننده دارن (حالا رکام چه بهتر ولی به نظر من فرمالیتس) نگران نباشن:
ببینید بازم نمیگم استاد پیدا نکنین ها چرا بنده خودم به 157 تا استاد ایمیل زدم ولی این رو میگم زیاد ناراحتی به خودتون راه ندید به خصوص رشته های فنی رو میگم
در ضمن صحبت من با ایندگانی هست که اینارو خواهند خوند
استاد وقتی عاشق شما میشه که مقاله ای اس ای زیاد داشته باشین(وگرنه به استاد چه شما 340 با رایتینگ 6 اوردین تو جی ار ای)!!!!
در تایید صحبت جناب کریم هم بگم مقالات داخلی اصلا به درد نمیخورن (رزومه پر کردنه) مقاله فقط ای اس ای و کنفرانس معتبر
در نهایت این رو بگم که خود امریکایی ها بیشتر از مقاله های ای اس ای به کنفرانس های خودشون اعتماد دارن چون شنیدم پروسه داوریش مثل قضاوت دادگاهی هستش![img]images/smilies/wink.gif[/img]
همه اینها نظر من هست ها نگین قطعی باز حرف میزنه هر چند احساس بنده اینه که حقیقته!
بااحترام[img]images/smilies/shy.gif[/img]
مرسی
واقعا زمانی که به اینهمه استاد ایمیل میزنی وجواب نمیدن بسیار از نظر روانی انسان سرخورده میشه هرچقدر هم که روحیه قوی داشته باشی بالاخره اثرات منفی خودش رو میذاره.
من واقعا در یک سایت یا دپارتمان از دانشکاههای امریکا ندیدم که نوشته باشن ایمیل زدن به استادن جزو پروسه پذیرش باشه در صورتی که واقعا موارد زیادی دیدم که گفتن اصلا ایمیل به استاد لازم نیست علاوه بر اینکه توی ایمیل ها هم خیلی از اساتید اینو گفتند.
اگه واقعا ایمیل زدن جزو پروسه پذیرش باشه مثل استرالیا و کانادا و حتی مواردی اروپا واضح توی سایت توضیح میدن که تا استاد پیدا نکنید اپلای نکنید.
اگر واقعا دوستان یک لینکی بدهند که در امریکا گفته استاد پیدا کردن مفیده نشون ما هم بدن شاید ما اشتباه می کنیم.
خلاصه اینکه دوستان ای آیندگان: کنکور تحصیلات تکمیلی در امریکا جی اری جنرال هست و تافل و معدل ولا غیر
بازم میگم ایمیل زدن بهتر از نزدنش هست همین. و اگه جواب ندادن ناراحت نشوید.
مقاله های من همش خارجی هستند ولی اصلا یکی به ما نمیگه مقاله ات کیلویی چند؟!! همین الان هم که دارم تایپ میکنم در حال ساب میت کردن یک مقاله در ژورنال هلندی هستم!!
واقعا زمانی که به اینهمه استاد ایمیل میزنی وجواب نمیدن بسیار از نظر روانی انسان سرخورده میشه هرچقدر هم که روحیه قوی داشته باشی بالاخره اثرات منفی خودش رو میذاره.
من واقعا در یک سایت یا دپارتمان از دانشکاههای امریکا ندیدم که نوشته باشن ایمیل زدن به استادن جزو پروسه پذیرش باشه در صورتی که واقعا موارد زیادی دیدم که گفتن اصلا ایمیل به استاد لازم نیست علاوه بر اینکه توی ایمیل ها هم خیلی از اساتید اینو گفتند.
اگه واقعا ایمیل زدن جزو پروسه پذیرش باشه مثل استرالیا و کانادا و حتی مواردی اروپا واضح توی سایت توضیح میدن که تا استاد پیدا نکنید اپلای نکنید.
اگر واقعا دوستان یک لینکی بدهند که در امریکا گفته استاد پیدا کردن مفیده نشون ما هم بدن شاید ما اشتباه می کنیم.
خلاصه اینکه دوستان ای آیندگان: کنکور تحصیلات تکمیلی در امریکا جی اری جنرال هست و تافل و معدل ولا غیر
بازم میگم ایمیل زدن بهتر از نزدنش هست همین. و اگه جواب ندادن ناراحت نشوید.
مقاله های من همش خارجی هستند ولی اصلا یکی به ما نمیگه مقاله ات کیلویی چند؟!! همین الان هم که دارم تایپ میکنم در حال ساب میت کردن یک مقاله در ژورنال هلندی هستم!!
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..