14-10-2014, 03:50 PM
(14-10-2014, 03:20 PM)'nanock' نوشته: سلام،
آقا من مردم از بس ایمیل زدم به اساتید دانشگاه های کانادا.... 99% یا جواب نمیدن بقیه هم میگن "نداریم داداش، نیست، پوووول نیست"... یعنی همه قواعد ایمیل فرستادن رو هم رعایت کردم ... بافاصله هم فرستادم... زمینه کاری کاملا matchه ...
حالا یه سوال :
1-اگه بدون تماس با اساتید مدارک رو به این دانشگاهها بفرستم احتمال پذیرش چقدر پایین میاد؟
toronto-waterloo-concordia-york-western ontario-calgary-saskachewan-alberta-montreal-mcmaster
ممكن براي رشته هاي مختلف تفاوت كنه، ولي من اين كار رو براي Mcmaster انجام دادم. اگر مداركتون قابل قبول باشه آموزش گروه پذيرش اوليه بهتون داده، پرونده تهيه مي كنند و بهتون ميگن در صورت يافتن استاد پذيرش نهايي رو از دانشگاه مي تونيد بگيريد. تنها فرقش با شرايط الانتون اين هست كه استاد مي دونه اپلاي كرديد و به پروندتون دسترسي داره.
در سايت دانشگاه هايي كه استاد گفته خودش فاند نداره مي تونيد دنبال منابع مالي ديگه (مثل اسكالرشيپ) هم بگرديد.
به نظر من با توجه به شيوه اپلاي توضيح داده شده براي هر دانشگاه و رشته اگر تاكيد كرده باشن كه بايد استاد داشته باشيد اپلاي بدون استاد در كانادا مي تونه فقط هدر دادن وقت و هزينه باشه.
در سايت دانشگاه هايي كه استاد گفته خودش فاند نداره مي تونيد دنبال منابع مالي ديگه (مثل اسكالرشيپ) هم بگرديد.
به نظر من با توجه به شيوه اپلاي توضيح داده شده براي هر دانشگاه و رشته اگر تاكيد كرده باشن كه بايد استاد داشته باشيد اپلاي بدون استاد در كانادا مي تونه فقط هدر دادن وقت و هزينه باشه.
Whether you think you can or can't, you are right