24-01-2017, 01:08 AM
(23-01-2017, 08:33 PM)raminz نوشته: به طور کلی اگه طرف متوجه بشه که تِرک میکنی، بله جالب نیست. ولی بعضی از تِرک ها هستن که طرف اصلاً متوجه نمیشه و به نظرم هیچ مشکلی هم نداره. من خودم با جیمیل تِرک میکنم. اولاً که مفیده! حداقل میشه فهمید که ایمیل باز شده یا نه. ثانیاً دریافت کننده هم متوجه نمیشه و اتفاق خاصی نمیفته.
"طرف اصلا متوجه نمیشه" به نظر حکم خیلی جامعی نمیاد
بعضی از mail server های دانشگاه می تونن هر نوع tracker ی که شناسایی کنند... اگر نمونه هاش رو خواستید بفرمایید تا در پیام خصوصی عرض کنم...
اینکه خیلی ها در قبال این کارها واکنشی نشون نمیدن الزاما به معنی این نیست متوجه نشده ان... بلکه ممکنه نادیده گرفته باشن...
دوستی داشتم که از زمانی که شروع با ارتباط اولیه با supervisor ش کرده بود از این سرویس استفاده می کرد... همیشه هم خوشحال بود که چه سرویس محیرالعقولیه و آمار supervisor ش رو در برخورد با ایمیل هاش بهش میده... این سرویس رو دائما در تعامل با استادش به کار می برده تا یه روز استاد در جواب یکی از ایمیل هاش گفته: "میشه بگی تو این سه ماهی که داری سعی می کنی بفهمی من کی ایمیلتو باز می کنم به چی رسیدی که اگه خوبه منم استفاده کنم؟!"
به علاوه اینکه ممکنه استادی که براش ایمیل میفرستید و قصد دارید برای اولین بار نظرش جلب کنید، این قضیه رو بفهمه و خوشش نیاد و صرفا به همین دلیل از خیر رزومه و همه قابلیت هاتون بگذره و ignore تون کنه...