27-02-2015, 01:01 PM
(27-02-2015, 12:37 PM)nanock نوشته: سلام،راستش تا موقعی که ما توی راهرو بودیم کسی سر کلاس نرفته بود مگه اینکه موقعی که ما رفته باشیم آموزش کسی تازه اومده باشه شاید رفته باشن سر کلاس نمیدونم که آیا کسی رفته یانه ولی ما حدود بیست نفر یا بیشتر بودیمکه سر کلاس نرفته بودیمو اعتراض کردیم.استاد خوبه اونروز که ما اعتراض کردیم دیدیمش توی راهرو استادمون خیلی ناراحت بود و میگفت چندمین باره دارن اینکارو میکنن که کلاسای منو عوض میکنن بدون اینکه به من بگن ببینید این استاد خوب اصلا ظرفیت دیگه نداشت کسی باهاش کلاس برداره چون همه باهاش کلاس برداشته بودن ولی هیچکی با اونیکی استاد کلاس برنمیداره واسه همین کلاسشو با استاد ما عوض کردن و مرو مجبور کردن که استادمون الان ایشون باشه آخه روزای دوشنبه من پره که بخوام برم بگم من با استاد خودم میخوام کلاس داشته باشم اگه هم بتونم کلاسامو روزای دیگه با استادام هماهنگ کنم روزای دیگه برم بگم بخاطر وقت نمیتونم روزای شنبه بیام سر کلاس استاد جدیده نمیگن اگه وقت نداشتی پس چرا شنبه ها کلاس برداشتی؟آخه درس ما تئوری نیست که درس بخونم نتونه بندازه یا نمره پایین بهم بئه درسم عملیه و راحت میتونن نمره ندن و لج کنن
اتفاق خوبی نیست .... اگه اونروز هیچ کس نرفته کلاس خب شما هم که نرفتین خوبه ... اگه یه تعداد رفتن ویه تعداد نرفتن اوضاع خیلی جالب نخواهد بود برای شما ... اون استاد خوبه الان چیکار میکنه؟ منظورم کلاسی که با ایشون برداشتین و ایشون نیومد پس کجا رفت؟ ... اگه کلاس داره و همون درس رو ارائه میده ... خب ... خب میتونی بری بهش بگی که مثلا من نمی تونم اون یکی کلاس برم بخاطر وقتش نه بخاطر استاد .... یه چیزی هم بگم اگه به خاطر استاد تازه و نمره دادنش اعتراض دارین هم به استاد تذکر میدن ولی مطمئن باشین که به نفع شما نخواهد بود چون ایشون امتحان میگیره و میگه ببینین نتونستن بنویسن و الخ ... به نظر من لجبازی نکنین و سعی کنین ماجرا به خوبی حل بشه ... اعتراض به نمره استادی که هنوز درس نداده دلیل خوبی نیست