23-11-2015, 05:35 PM
(02-11-2015, 07:46 PM)مهمان نوشته: واقعا ببخشید این سوال تکراری رو میپرسم ! آخه یکم مطالب تو در تو هستن نتونستم کامل جوابمو پیدا کنم.... من 94 رو دادم روزانه ملی ایلام قبول شدم الان میخوام ترم اول انصراف بدم، کنکور بعدیم میشه چه سالی؟ و اینکه اگه معافیت سربازی داشته باشم میتونم سال 95 کنکور بدم؟ راستی یک سوال دیگه : تو کنکور بعدیم میتونم روزانه هم انتخاب کنم؟ گه جواب بدین خیلی ممنون میشم
با سلام بر شما مهمان گرامی،
زمان زیادی از ارسال پستتون میگذره اما امیدوارم این پست رو ببینید،
اگر براتون مقدور هستش سوالتون رو در تاپیک زیر مجددا ارسال کنید تا افراد مجرب پاسخ گوی شما باشند،
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%A7%D9%87
اما جواب سوالاتون تا جایی که من میدونم،
ببینید دوست عزیز مهم این نیستش که شما ترم اول رو کامل بخونید یا روز اول انصراف بدید یا اصلا به طور کل حتی ثبت نام هم نکنید، همین که انتخاب رشته کردید و قیول شدید، منظورم روزانه هستش، شما دیگه حق استفاده از تحصیلات رایگان رو برای پزشکی ندارید و برای کارشناسی پیوسته هم ندارید و همپنین کاردانی. اما برای کارشناسی ارشد و دکترا میتونید از تحصیلات رایگان استفاده کنید.
کنکور بعدتون میشه 2 سال بعد
خیر نمیتونید، این اتفاق اصلا ارتباطی به بحث سربازی نداره، این محرومیت برای این هستش که شما سرمایه های کشور رو هدر دادید و تنبیه میشید که دیگه این کار رو تکرار نکنید، اگه همه این کار رو انجام دهند که کلی از سرمایه های این کشور از بین میره.
شما اگر معافیت دارید که برای دو سال بعد بخونید، برای روزانه قبول شدن من اصلا استثنا ها رو نمیدونم.
باز هم میگم اگر براتون مقدور هستش و هنوز به سایت سری میزنید حتما در تاپیکی که لینکشو گذاشتم دوباره سوالتونو مطرح کنید، جوابتونو کامل میگیرید.
موفق و پیروز باشید.
پ ن: اگر شما عضو این سایت بودید حتما ارسالتون منتقل میشد به تاپیک مناسب و جوابشو دریافت میکردید اما تاپیک شما منتقل نشده، چون مهمان هستید و دیباره به همان جایی که پست رو قرار دادید برمیگردید تا جوابتونو بگیرید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید