29-12-2018, 07:09 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2018, 07:15 PM توسط automotive.)
(29-12-2018, 01:00 PM)hoomanjfr نوشته: سلام دوستان.با توجه به شرایط موجود به نظرتون صلاحه که هزینه ازمون های زبان که یک سال و نیم بعد دارم الان تهیه کنم و کنار بذارم؟
با تشکر
سلام
تاپیک زیر را مطالعه کنید
تاپیک اعلام آخرین هزینه آزمون های GRE، TOEFL، IELTS و غیره
هیچکس نمیتواند اعلام کند که شما ارز تهیه کنید یا خیر، تافل پارسال همین موقع 800 هزار تومان بود و چند ماه پیش به 4.500.000 تومان نیز رسید که برخی با عجله ووچر تهیه کردند و الآن که 2.650.000 هستش خب دو میلیون تومان ضرر کردند.
چند نکته میگم
1. هزینه ی ریالی آزمون ها (تافل/آیلتس و ...) 7% بیشتر از قیمت ارز به نرخ روز هستش یعنی اگر تافل 225 دلار هستش و قیمت دلار 10000 تومان، شما 225 رو در 10700 کنید.
2. ارزش پول ایران معمولا بالا نمیرود و پایین میرود اما ممکن است استثنا پیش بیاد مثل چند ماه پیش که از 20 تومان به 10 تومان کاهش پیدا کرد، اما با توجه به نقدینگی بسیار زیاد ارزش پول عموما کاهشی است.
3. هزینه ی آزمون زبان معمولا درصد کمی (مخصوصا اگر قصد اپلای در آمریکا را داشته باشید) از هزینه های اپلای را شامل میشود، حدودا 25% (این مقدار بسیار کلی است و برای افراد مختلف متفاوت است: برخی باید مدرک آزاد کنند برخی برای چند دانشگاه اپلای میکنند، اپلای برای یک دانشگاه یا چند دانشگاه و کشور مقصد و ...)، اطلاع دارم که هرچقدر صرفه جویی کنید بهتر است اما به هر حال در جریان باشید.
احتمالا هزینه ی بلیط هواپیمای شما از آزمون زبانتان به مراتب بیشتر خواهد شد.
4. تضمینی وجود ندارد که با یک مرتبه آزمون دادن به نمره ی دلخواه برسید.
با تمام این صحبت ها به نظر من خرید حتی ارز به میزان 1 یا 2 آزمون منطقی است، با این حجم نقدینگی و این اوضاع صنعت فکر نمیکنم معجزه ای برای افزایش ارزش پول ملی اتفاق بیافتد. اما به هر حال اینجا ایران است و اتفاق های بسیار عجیب و قریبی در آن رخ میدهد.
اگر تمکنی مالی دارید خرید کنید و فکر کنید که همین الآن در آزمون شرکت کردید و اگر هم افت کرد دیگر دلتان نسوزد و اتفاقی است که افتاده.
پی نوشت: در نهایت هم اینکه خدا بزرگ هستش شما تلاش کنید و هزینه ها ان شا الله تامین میشه و خلاصه نگران نباشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید