بچهها کسی میدون که نون سنگک از کجا میشه گیر آورد تو آمریکا. من شنیدم تو کالیفرنیا ایرانیا می پزند. فک می کنید میشه با FedEx یا UPS پستش کرد؟
خرید مواد خوراکی ایرانی در امریکا
|
04-05-2012, 09:05 AM
من تو کالیفورنیا چند جا میشناسم که نون سنگک میپزند. در Orange Country شهر Irvine فروشگاههای Wholesome Choice و Super Irvine سنگک میپزند. در شمال کالیفورنیا و در Santa Clara فروشگاه Yeganeh Bakery سنگکی هست. نمیدونم که سنگک رو پست میکنند یا خیر. میتونید باهاشون تماس بگیرید و بپرسید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
27-03-2013, 09:59 AM
محصولات صدف (خیلی چیزها داره و انگار میشه از سایت خرید کرد) http://www.sadaf.com/
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
31-03-2014, 03:04 AM
kalamala.com هم خیلی چیزهای ایرانی رو داره، اتفاقاً نون سنگک هم داره و پست میکنه، هزینه پستش هم ثابته و 5 دلاره، اگر خرید زیاد داشته باشین یا چندنفری با هم خرید کنید که هزینه پست قابل چشمپوشی میشه دیگه.
15-10-2015, 08:23 AM
سلام، بچه ها کسی یه سوپر ایرانی می شناسه که به آمریکای جنوبی ارسال کنه؟
ایمیل من: fg1965@hotmail.com ممنون می شم |
|