(22-04-2014, 12:57 AM)'Dr.Roya' نوشته: من تا اگست باید برم امریکا (برای اولین بار ) کلاسام شروع می شه.
احتیاج به گوشی و لپ تاپ جدید هم دارم،اما نمی دونم ازینجا بخرم یا وایسم برم امریکا هر دوشو بخرم!!!
از نظر قیمت،خدمات پس از فروش،اپراتورهایی که اونجا ساپورت می کنن سل فون ها رو و.....
قطعی نمیشه جواب داد و تا حدی بستگی به میزان استفاده از موبایل و ...، اینکه چطور جایی دارین میرین، شهر بزرگیه یا نه، و اینکه آشنایی اونجا دارین یا نه که تو خریدهای اولیه یکم کمک باشه هم داره، ولی بطور کلی بهتره آمریکا بخرین بنظر من. اگه یه گوشی قدیمی همراهتون باشه که یه ماه اول رو بتونین باهاش سر کنین و بعد سر فرصت مقایسه کنید و گوشی و خط موبایل مناسبی بگیرین خیلی خوبه، اگه بتونین 3-4 ماه باهاش سر کنین که میرسه به تخفیفهای سال نو و بلکفرایدی و دیگه خیلی بهتره. در مورد لبتاپ یکم قضیه سختتره، چون اگه اصلاً نیارین، اولش یکم ممکنه سختتون باشه و لازم باشه با عجله بخرین، ولی باز هم بنظر من میارزه از آمریکا خریدن، هم از نظر قیمت، و هم از نظر خدمات بعد از فروش. من خودم یه نت بوک 10 اینچی کوچیک داغوون با خودم آوردم و یه ماهی باهاش سر کردم، سر فرصت یه تخفیف خیلی خوب پیدا کردم. مسئله اینه که اگه یکم وقت داشته باشین، تخفیفهای 30-40 یا بیشتر هم میتونید پیدا کنید.
موفق باشین..
موفق باشین..