کلا مسیرها خیلی با هم تفاوتی ندارن..بستگی به شرایط مورد نظرتون داره
احتمالا مسیری که گفتیدکمی طولانی تر باشه..ولی کلا موضوع خیلی مهمی نیست به نظر من(البته من یکی دو روز رو زدم این پروازو پیدا نکردم)
اگه فقط از روی مسیر پرواز بخوایم بگیم مسیر معقولی هست
قاعدتا پروازتون با Qatar Airlines هست که شرکت بسیار خوبیه
فکر میکنم مسیر تهران-دوحه-هیوستون-دنور هم موجود هست..اگه خواستید یک نگاهی به اون هم بندازید
فقط از روی مسیر ولی نمیشه گفت...توقف هر کانکشن ، هزینه ، و مقدار بار مجاز موارد اصلی و بسیار مهم هستند (زمان رسیدنتون رو هم حتما توجه کنید اگه کسی در مقصد نمیاد دنبالتون)
البته فکر میکنم شما 2 بار رو مجاز هستید و مشکلی ندارید
به نظرم اگه همه چیز رو ok نکردید هنوز، چند تا مسیر رو در نظر داشته باشید و به آژانس بگید. توقف ها، و هزینه و بقیه موارد رو در اونجا مقایسه کنید
اگه اطلاعات بیشتری بدست آوردید میتونید اینجا مطرح کنید سعی میکنیم کمک کنیم
احتمالا مسیری که گفتیدکمی طولانی تر باشه..ولی کلا موضوع خیلی مهمی نیست به نظر من(البته من یکی دو روز رو زدم این پروازو پیدا نکردم)
اگه فقط از روی مسیر پرواز بخوایم بگیم مسیر معقولی هست
قاعدتا پروازتون با Qatar Airlines هست که شرکت بسیار خوبیه
فکر میکنم مسیر تهران-دوحه-هیوستون-دنور هم موجود هست..اگه خواستید یک نگاهی به اون هم بندازید
فقط از روی مسیر ولی نمیشه گفت...توقف هر کانکشن ، هزینه ، و مقدار بار مجاز موارد اصلی و بسیار مهم هستند (زمان رسیدنتون رو هم حتما توجه کنید اگه کسی در مقصد نمیاد دنبالتون)
البته فکر میکنم شما 2 بار رو مجاز هستید و مشکلی ندارید
به نظرم اگه همه چیز رو ok نکردید هنوز، چند تا مسیر رو در نظر داشته باشید و به آژانس بگید. توقف ها، و هزینه و بقیه موارد رو در اونجا مقایسه کنید
اگه اطلاعات بیشتری بدست آوردید میتونید اینجا مطرح کنید سعی میکنیم کمک کنیم
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge