(08-04-2014, 12:48 PM)'REZGAR' نوشته: سلام، لطفا من را در یافتن بهترین مسیر برای ورود به شهر هونولولو در هاوایی راهنمایی کنید ، کدوم مسیر و شرکت هواپیمایی به نظرتون از همشون ارزون تر و به صرفه تره؟
البته خوب بابک عزیز باتجربه هستن ولی با توجه به اینکه خودم هفته پیش رفتم پرس و جو کردم:
1- کلا بهترین شرکت لوفت هانزا هستش به طور کلی با توجه به اینکه اکثر شرکت ها همین رو گفتن ولی دو عیب بزرگ داره:
1- قیمت هاش!(بالا)
2- کانکشن ممکنه سه تا بشه یعنی تو اروپا هم تعویض داشته باشیم
من خودم بعد پرس و جو بین قطری و تورکیش دومی رو انتخاب کردم چون اولا در زمانی که من خرید میکردم قیمت قطری بالا بود ثانیا کلا برخورد و مسوولیت پذیری تورکیش بهتر از قطری هست. دیده شده چند بار بارها رو بعد 2 روز تحویل دادن در قطری بعد اینکه رسیدین به مقصد(البته بازم میگم تعمیم نمیشه داد). کلا فکر میکنم تورکیش طرفدار زیاد داره(با جستجو در سایتها متوجه شدم)...
من راجع به سایر شرکت ها زیاد اطلاع ندارم.
اینجا رو ببینید بازم کمک میکنه و فروم رو هم یکبار بخونید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...A7?page=11
بااحترام
1- کلا بهترین شرکت لوفت هانزا هستش به طور کلی با توجه به اینکه اکثر شرکت ها همین رو گفتن ولی دو عیب بزرگ داره:
1- قیمت هاش!(بالا)
2- کانکشن ممکنه سه تا بشه یعنی تو اروپا هم تعویض داشته باشیم
من خودم بعد پرس و جو بین قطری و تورکیش دومی رو انتخاب کردم چون اولا در زمانی که من خرید میکردم قیمت قطری بالا بود ثانیا کلا برخورد و مسوولیت پذیری تورکیش بهتر از قطری هست. دیده شده چند بار بارها رو بعد 2 روز تحویل دادن در قطری بعد اینکه رسیدین به مقصد(البته بازم میگم تعمیم نمیشه داد). کلا فکر میکنم تورکیش طرفدار زیاد داره(با جستجو در سایتها متوجه شدم)...
من راجع به سایر شرکت ها زیاد اطلاع ندارم.
اینجا رو ببینید بازم کمک میکنه و فروم رو هم یکبار بخونید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...A7?page=11
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.