19-04-2014, 09:29 PM
در صورت عدم پرداخت شما فقط می تونید واسه چند روز به حالت رزو نگه دارید. بهتره از سایت http://www.onetravel.com/ استفاده کنید که اکثر پروازها رو نشون میده. مثلا واسه 1 آگوست پرواز قطری 835$ در میاد. توجه داشته باشید که اگه به صورت آنلاین خرید کنید نمی تونید دیگه کنسل یا زمانش تغییر بدید. پس بهتره بلیت از آژانس ها خریداری کنید که این امکان دارند فقط کمی گرونتر درمیاد مثلا همین پرواز از آژانس میتونید تقریبا 900$ بگیرید.
(19-04-2014, 06:14 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام به همتون.!!!!hope you are alllll fine.
من اوایل اگست باید امریکا باشم ، مقصدم داکوتای جنوبی(دانشگاه ایالتی داکوتای جنوبی) شهر بروکینگزه.
می شه از الآن بیلیط رزرو کنم.اگه آره،حتما باید پداخت هم بکنم از الآن ؟ چون شنیدم تابستون high season به حساب می یاد و هم قیمت بالاتر میره هم ممکنه پیدا کردن پرواز مناسب سخت تر شه.
من تو momondo طبق پیشنهاد بچه ها چک کردم و یه سری نتایج برای مبدا ( IKA,IMAM KHOMEINI) و مقصد( FSD,SIOUX FALL) پیدا کردم که یه قسمت به اسم via گوشه چپش بود و قیمت پروازهای دبی،فرانکفورت،ایران و استانبول و... تویه رنجه توش (بین 1273$ تا 1800$)!
شما چه پیشنهاد می کنید؟