این موقع سال بیرون فرودگاه انقدر گرم و شرجی هست که آدم درش کباب میشه و اصولا شما هم که قصد ترانزیت از اون رو دارید نمی تونید به محوطه بیرونی اون وارد بشین. اگر با اتوبوس از هواپیما تا محوطه بین المللی فرودگاه ببرند در اون فاصله 5-4 متر می تونید هوای قطر رو تجربه کنید! به خاطر همین موضوع هم برای برگزاری جام جهانی بعدی با فیفا دچار مشکل شدن.
در این سایت یک نقشه تقریبی از محل ترمینال های فرودگاه دوحه گذاشته که روی اون کلیک کنید بزرگتر نمایش میده. خودتون بگردین شاید نقشه جزئی ترش رو هم گیر بیارین. در ویکی پدیا هم یک سری اطلاعات عمومی در مورد این فرودگاه داده.
چیزی که شما فقط نیاز دارید بدونید شماره گیت مربوط به پرواز فیلادلفیا و ترجیحا شماره پرواز اون هست (که روی کارت پرواز نوشته شدن) که وقتی رسیدین به فرودگاه با پیگیری تابلوهای راهنما به سمت اون گیت برین. از روی تابلوهای اعلام پروازها هم می تونید کنترل کنید که پرواز موردنظر در چه وضعیتی قرار داره (در حال صدور کارت پرواز (check-in)، در حال سوار کردن (Boarding)، پرواز با تاخیر (Delay) و مانند اینها).
اگر خرید بلیت به درستی انجام شده باشه اسم شما باید در سیستم شون باشه و با نشون دادن گذرنامه، می بایست کارت پرواز رو صادر کنند ولی در حالت کلی همیشه یک پرینت از بلیت تون همراه داشته باشید.
در این سایت یک نقشه تقریبی از محل ترمینال های فرودگاه دوحه گذاشته که روی اون کلیک کنید بزرگتر نمایش میده. خودتون بگردین شاید نقشه جزئی ترش رو هم گیر بیارین. در ویکی پدیا هم یک سری اطلاعات عمومی در مورد این فرودگاه داده.
چیزی که شما فقط نیاز دارید بدونید شماره گیت مربوط به پرواز فیلادلفیا و ترجیحا شماره پرواز اون هست (که روی کارت پرواز نوشته شدن) که وقتی رسیدین به فرودگاه با پیگیری تابلوهای راهنما به سمت اون گیت برین. از روی تابلوهای اعلام پروازها هم می تونید کنترل کنید که پرواز موردنظر در چه وضعیتی قرار داره (در حال صدور کارت پرواز (check-in)، در حال سوار کردن (Boarding)، پرواز با تاخیر (Delay) و مانند اینها).
(05-07-2014, 10:40 PM)'Solaris' نوشته:راستی منظور شما از نقشه فرودگاه منظر بیرونیه دیگه؟ چون من بیشتر منظورم دیدن داخل فرودگاه و دونستن محل گیتهای خروجی و ورودی پروازم بود چون ممکنه از هم دور باشن.
اگر خرید بلیت به درستی انجام شده باشه اسم شما باید در سیستم شون باشه و با نشون دادن گذرنامه، می بایست کارت پرواز رو صادر کنند ولی در حالت کلی همیشه یک پرینت از بلیت تون همراه داشته باشید.
(05-07-2014, 10:49 PM)'Solaris' نوشته:خیلی ممنون. فقط ی سوال دیگه داشتم.من بلیطم رو از cheapOair گرفتم، حالا آیا قبل از پرواز باید کاری انجام داد؟ مثلا بم تو سایت هواپیما قطری چکش کنم یا مثلا پرینت بگیرم از بلیطو و با خودم ببرم فرودگاه؟ ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -