دوستان یک خطوط هواپیمایی ارزان قیمت برای اروپا به آمریکا سراغ دارند؟
ممنون
ممنون
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا
|
دوستان یک خطوط هواپیمایی ارزان قیمت برای اروپا به آمریکا سراغ دارند؟
ممنون
01-03-2011, 05:20 AM
بستگی داره که چقدر ارزون مدنظر باشه، اما اگر بلیط رو زودتر تهیه کنید و در high season نباشه KLM معمولا قیمتهاش پایینتر از بقیه خطهای هوایی معروفه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
07-07-2011, 11:24 PM
درود
دوستان کسی اینجا با British Airways پرواز کرده؟...میخواستم ببینم پروازش (مثلا در مقایسه با امارات) اوضاعش چجوریه You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
11-07-2011, 11:19 PM
من سفر نداشتم با این خط هوایی؛ اما برای اینکه بی اطلاع بی اطلاع هم نباشید ویدئوی زیر می تونه کمکتون کنه.
موفق باشید http://www.google.com/url?sa=t&source=we...zCaD9RMY0w The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
22-08-2011, 07:18 PM
سلام من از طریق لوفت هانزا میخوام برم آمریکا ، آیا برای 5ساعت توقف در فرودگاه فرانکفورت نیاز به ویزای ترانزیت هست ؟
به خداوند خوش گمان باشيد ، زيرا خداي عزوجل مي فرمايد : من نزد گمان بنده مؤمن خويشم .... حضرت امام رضا (ع)
22-08-2011, 09:09 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2011, 09:34 PM توسط mohamad0014.)
تا اونجایی که من می دونم نه.
31-08-2011, 11:10 AM
(01-03-2011, 05:20 AM)Babak نوشته: بستگی داره که چقدر ارزون مدنظر باشه، اما اگر بلیط رو زودتر تهیه کنید و در high season نباشه KLM معمولا قیمتهاش پایینتر از بقیه خطهای هوایی معروفه.سلام بين شرکت های لوفت هانزا و KLM کدوم بهتره و چرا ؟ ممنون
به خداوند خوش گمان باشيد ، زيرا خداي عزوجل مي فرمايد : من نزد گمان بنده مؤمن خويشم .... حضرت امام رضا (ع)
31-08-2011, 12:38 PM
راستش من تا بحال با Lufthansa سفر نکردم که بدونم از نظر کیفیت هواپیما و خدمات کدومشون بهتره، اما از نظر قیمتی، قیمت بلیطهای KLM در اغلب موارد پایینتر از Lufthansa است.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
31-08-2011, 04:47 PM
Lufthansa ایرلاین کشور آلمان هست و بلیط های این ایرلاین در اغلب موارد گران هستند و سرویس دهی مناسبی هم دارند.
البته من خودم تابحال با این ایرلاین نرفتم ولی با دوستانی که سفر داشتند صحبت کردم کاملا راضی بودند. (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
31-08-2011, 11:28 PM
سلام
من خودم تجربشو نداشتم اما پدرم با هردو ایرلاین سفر کردن.ازشون پرسیدم،ایشون هم همونطور که دوستان دیگه فرمودند،تایید کردند که Lufthansa ایرلاین خیلی عالیی هست.سرویس دهی خدمه پرواز و برخورد آن ها اصلا قابل مقایسه با خیلی از ایرلاین ها نیست. یه چیز بامزه ای که واستون تعریف کنم اینه که تو یه پروازی با همین ایرلاین بچه ی یه خانوم ایرانی انقدر گریه می کنه که مامان خودش دیگه کلافه میشه!!بعد یه خانم مهماندار آلمانیه خیلی قد بلند میاد(شما تصور کنید با اون لباس فرم های خاصشون) زانوهاشو میذاره کف زمین،بچرو از مامانش می گیره،بعد هی می بینه مامانش می گه "پیش پیش پیش" می خواسته کمک هم بکنه بعد اصرار هم داشته که مثل مامان بچه رفتار کنه،با جدیت می گه "پیوش پیوش پیوش" !!! رفتاری که ما خیلی کم می بینم از مهماندار های محترم. فقط خوب گرون هستند دیگه اما سفر راحتی خواهید داشت. " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم" |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
3 مهمان |