01-06-2017, 06:49 PM
سلام.
دوستان کسی میدونه هزینه تایید مدارک در سفارت حدودا چقدر هزینه داره حدودا ؟
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا
|
01-06-2017, 06:49 PM
سلام.
03-06-2017, 10:23 AM
(01-06-2017, 06:49 PM)amir_ehya نوشته: سلام. روز های تایید مدارک : دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 صبح تا 11 هزینه تایید مدارک به این شکل است: تایید برگه اصلی ترجمه شده : هر برگه 17 یورو تایید برگه های کپی شده : هر برگه : 9 یورو بنابراین ترجمه شناسنامه 44 یورو می شود (17 یورو صفحه اصلی و 27 یورو بابت 3 برگه ) تاییدیه مدارک در بخش دانشجویی کنسولی سفارت ایتالیا انجام میگیرد. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
06-03-2018, 01:48 AM
سلام دوستان من دیپلم تجربی دارم و بخاطر علاقم به فشن و پیشینه هنرو مد ایتالیا علاقه به ادامه تحصیل در مقطع لیسانس فشن دیزاین رو دارم و بعد از تحقیق کمی که کردم پنج دانشگاه معتبر در حوزه فشت رو پیدا کردم Nuova Accademia di Belle Arti و iuav venezia و SDA Bocconi و Accademia italiana و پلی تکنیک میلان که معرف حضور خیلیا هست ولی با توجه به بودجه محدودی ک دارم نمیدونم برای کدوم بهتره اقدام کنم.. منتظر راهنمایی هاتون هستم
19-04-2018, 02:35 PM
من پذیرش فوق لیسانس گرفتم و برای دکترا هم اپلای کردم.
1-اگر با پذیرش فوق لیسانس ویزا بگیرم و بعدا جواب دکترا بیاد، می تونم با همون ویزا برم و رشته جدید ثبت نام کنم؟ 2- حتما با همون رشته ای که برای ویزا میریم سفارت باید همون و بخونیم؟ 3-طبق اعلام سایت سفارت میشه ترجمه را به هر دارالترجمه رسمی داد.من از دارالترجمه هایی که پارسال مورد تایید بودن پرسیدم زودتر از تیر تحویل نمی دن! می تونم به جای دیگه بدم؟
31-05-2018, 06:47 PM
دوستان سلام،
من دو سه روز پیش تونستم از دانشگاه پلی تکنیک میلان قبولی برای ارشد مدیریت بگیرم. هنوز نامه admission letter برای من ارسال نشده اما بهم اعلام کردن که قبول شدمو طی چند روز آینده نامه رو برای من میفرستن. من چند روز گذشته که برای گرفتن وقت سفارت و ... تحقیق میکردم انقدر گیج شدم که الان واقعا حس میکنم نمیتونم برم! من مدرک آیلتسم expired شده با این وجود دانشگاه قبول کرد، ولی برای سفارت باید یک امتحان جدید بدم که ثبت نام کردم و حدود 20 روز دیگست. مدارکم رو هنوز ندادم ترجمه اما به نظر میاد خیلی زمان زیادی میبره ترجمه مدارک، درسته؟! اصلا پروسه گرفتن وقت سفارت به چه شکلی هستش؟ باید با نامه پذیرش ایمیل بزنم؟ یا برم اونجا اول مدارکم رو تایید کنند و تشکیل پرونده بدن؟ یا همه این ها توی یک روز هست و باید از طریق سایت وقت بگیرم؟ همه اینها انواع مختلف صحبتهایی هست که روی فروم ها میشه. هنوز هم نیاز به بردن 4000 یورو به سفارت هست یا خیر؟ میشه یکی از دوستان لطف کنه و فرآیند کلی کار رو برای من توضیح بده ببینم اصلا میتونم برم یا نه؟ ممنونم
01-06-2018, 12:34 PM
(19-04-2018, 02:35 PM)amirfriendship نوشته: من پذیرش فوق لیسانس گرفتم و برای دکترا هم اپلای کردم. 1. به احتمال بسیار زیاد بله، در هر صورت در آنجا وضعیت ویزا را باید تغییر بدهید. 2. خیر، تا انجا که اطلاع دارم قابل تغییر است 3. اطلاع دقیق ندارم، کمی صحبت میکردید شاید مشکل حل میشد. (31-05-2018, 06:47 PM)navidard نوشته: دوستان سلام، سلام تبریک میگم. بله متاسفانه ترجمه به سایر زبان ها به جز انگلیسی معمولا زمانبر هستش. اطلاعات ویزای تحصیلی ایتالیا را از لینک رسمی زیر مطالعه کنید لینک It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
01-06-2018, 06:24 PM
(31-05-2018, 06:47 PM)navidard نوشته: دوستان سلام،تا جایی که من می دونم از امسال روی آیلتس یا مدارک زبان حساس شدن. یعنی باید مجدد آزمون بدین. سالهای قبل اکسپایر هم قبول می کردن. در مورد مدارک مالی مبلغ معنی اعلام نکرده ولی باید گردش حساب 3 ماهه ارائه بدین و در کنارش هم می تونید یک تمکن مالی 75 میلیونی ببرید. در مورد ترجمه متاسفانه الان هیچ کدام از دارالترجمه ا زودتر از ددلاین سفارت تحویل نمی دن جز یکی.اسمش دقیق یادم نیست نوید... اما اگر بگین من فوری می خوام و هزینه بیشتری میدم احتمالا تا قبل ددلاین تحویل می دن. برای وقت گرفتن حتما باید آنلاین از سایت سفارت اقدام کنید. البته الان سایت برای وقت گرفتن بسته است
14-08-2018, 09:15 AM
با سلام
من درخواست ويزاي تحصيلي براي فشن ساينس داده بودم در دانشگاه ساپينزا رم خودم ليسانس گرافيك هستم ديروز سفارت منو ريجكت كرد و به من ويزاي تحصيلي نداد علتش رو عدم يقين از هدف اصلي تحصيل نوشته بودند چيكار ميتونم بكنم لطفا راهنمايي كنيد |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |