نه این قانون به صورت کلی نیست.
اگر تو لیست خوب ها و عالی ها نیست سه حالت داره:
تو لیست دانشگاه های غیر قابل پذیرش است که به هیچ وجه بررسی نمی شه مثل دانشگاه امریکایی پاریس
قبلا ارزشیابی شده و اعلام نشده (مثلا چون برای رشته های مختلف متفاوت است) که در این صورت به کارشناس مربوطه در وزارت علوم مراجعه می کنید و جواب می ده.بندی که گفتید مربوط به این بخش و یا بخش بعدی است.
قبلا ارزشیابی نشده و باید به کمیسیون مربوطه بره که اونجا بر اساس حالت های مختلف و کیس خاص شما بررسی می شود که قانونی که گفتید اینجا هم کاربرد دارد.
یکسری از دانشگاه ها وجود دارد که با هر معدلی و هر شرایطی قابل بررسی نخواهد بود.دلیل اون دانشگاه ها رو هم احتمالا خودتون بهتر می دونید
البته اطلاعات من برای 8 ماه پیش است.اگر قوانین عوض شده من اطلاعی ندارم.
اگر تو لیست خوب ها و عالی ها نیست سه حالت داره:
تو لیست دانشگاه های غیر قابل پذیرش است که به هیچ وجه بررسی نمی شه مثل دانشگاه امریکایی پاریس
قبلا ارزشیابی شده و اعلام نشده (مثلا چون برای رشته های مختلف متفاوت است) که در این صورت به کارشناس مربوطه در وزارت علوم مراجعه می کنید و جواب می ده.بندی که گفتید مربوط به این بخش و یا بخش بعدی است.
قبلا ارزشیابی نشده و باید به کمیسیون مربوطه بره که اونجا بر اساس حالت های مختلف و کیس خاص شما بررسی می شود که قانونی که گفتید اینجا هم کاربرد دارد.
یکسری از دانشگاه ها وجود دارد که با هر معدلی و هر شرایطی قابل بررسی نخواهد بود.دلیل اون دانشگاه ها رو هم احتمالا خودتون بهتر می دونید
البته اطلاعات من برای 8 ماه پیش است.اگر قوانین عوض شده من اطلاعی ندارم.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است
جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است
جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است