17-02-2012, 12:24 PM
با تشکر از ایجاد این تاپیک خوب، من احمد هستم:
1- مهندسی برق کنترل-ابزار دقیق کارشناسی ناپیوسته ترم3
2- با توجه به مقطع من ،حاضر به تحقیق و کسب تجربه در اکثر زمینه های کنترل هستم و فرق نداره چی باشه و فقط مهم مقاله دادن هست.
3- علمی کاربردی ساپکو تهران
4- تهران
در ضمن باید نظرمم بگم که این تاپیک در پست هاش نیاز به نوشتن بند پنجم داره با عنوان:
قابلیت ها و تجربه ها (شامل تجربه کاری و تحقیقات مشابه و نرم افزارهایی که بلدید)
این بند خیلی ضروریه
1- مهندسی برق کنترل-ابزار دقیق کارشناسی ناپیوسته ترم3
2- با توجه به مقطع من ،حاضر به تحقیق و کسب تجربه در اکثر زمینه های کنترل هستم و فرق نداره چی باشه و فقط مهم مقاله دادن هست.
3- علمی کاربردی ساپکو تهران
4- تهران
در ضمن باید نظرمم بگم که این تاپیک در پست هاش نیاز به نوشتن بند پنجم داره با عنوان:
قابلیت ها و تجربه ها (شامل تجربه کاری و تحقیقات مشابه و نرم افزارهایی که بلدید)
این بند خیلی ضروریه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم