(17-07-2013, 08:40 PM)'najmeh20' نوشته: دانشجو کارشناسی ارشد نرم افزار
......
دانشگاه پیام نور تهران
دزفول
من چون خودم چند سال پیش هیچ چیزی از نوشتن مقاله نمی دونستم و برام یک بلک باکس بود دوست دارم یک توضیح کلی بدم.
اگه فقط می آیید و رشته تون رو می نویسید و درخواست همکاری مقاله بدهید؛ هیچ کسی رو نمی تونید پیدا کنید.
چرا؟ چون اگه کسی موضوعی برای کار داره؛ یعنی در اون زمینه کلی مطالعه کرده و رو موضوع سوار هست. حالا این آدم بخواد بیاد وقت بگذاره تا این قضیه رو توضیح بده و شما رو راه بیاندازه ؛ همون وقت رو می تونه بگذاره و مقاله اش رو تموم کنه.
مگر اینکه در قسمت هایی مهارت های لازم رو نداشته باشه و به مهارت شما نیاز داشته باشه.
مثلا برنامه نویسی ندونه و بخواد تئوری ای رو که مثلا ارائه داده پیاده سازی کنه.
پس حداقل مهارت ها تون؛ موضوع هایی که بهش مسلط هستید و ... را باید ذکر کنید.
در ضمن؛ به نظر من برای شما که دانشجوی کارشناسی ارشد هستید بهترین کار اینه که از تزتون مقاله درست کنید. یعنی اگه هنوز تز برنداشتید با استادی بردارید که علاقه به چاپ مقاله داره و پس از اتمام تز تون روی همون کار کنید تا مقاله بدید بیرون.
البته این نظر شخصی من بود و شاید تجارب دیگر دوستان متفاوت باشه.
اگه فقط می آیید و رشته تون رو می نویسید و درخواست همکاری مقاله بدهید؛ هیچ کسی رو نمی تونید پیدا کنید.
چرا؟ چون اگه کسی موضوعی برای کار داره؛ یعنی در اون زمینه کلی مطالعه کرده و رو موضوع سوار هست. حالا این آدم بخواد بیاد وقت بگذاره تا این قضیه رو توضیح بده و شما رو راه بیاندازه ؛ همون وقت رو می تونه بگذاره و مقاله اش رو تموم کنه.
مگر اینکه در قسمت هایی مهارت های لازم رو نداشته باشه و به مهارت شما نیاز داشته باشه.
مثلا برنامه نویسی ندونه و بخواد تئوری ای رو که مثلا ارائه داده پیاده سازی کنه.
پس حداقل مهارت ها تون؛ موضوع هایی که بهش مسلط هستید و ... را باید ذکر کنید.
در ضمن؛ به نظر من برای شما که دانشجوی کارشناسی ارشد هستید بهترین کار اینه که از تزتون مقاله درست کنید. یعنی اگه هنوز تز برنداشتید با استادی بردارید که علاقه به چاپ مقاله داره و پس از اتمام تز تون روی همون کار کنید تا مقاله بدید بیرون.
البته این نظر شخصی من بود و شاید تجارب دیگر دوستان متفاوت باشه.
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.