08-08-2014, 06:25 PM
سلام
من برای انتخاب رشته بین دو رشته عمران و شیمی موندم
به هر دو رشته کاملا علاقه مندم
در عوض به رشته های انتزاعی مثل برق و کامپیوتر چندان علاقه ندارم
به احتمال زیاد عمران و م. شیمی رو شریف میارم
ولی مکانیک رو نه
(مکانیک رو به این جهت گفتم که شبیه مهندسی شیمی هست و شاید زمینه های کاری براش بیشتر باشه
به نظر شما کدوم رشته بهتره؟
چه از نظر کار آکادمی (هیئت علمی) و تحقیقاتی و کار آزاد یا دولتی، چه از نظر استخدام در ایران و آمریکا، چه از نظر وضع اپلای، میزان درآمد و ...
وضع اپلای در شریف و تهران خیلی متفاوت هست؟ با این فرض که فرد در هر دو معدل بالایی داشته باشه
یه جایی خوندم که یکی از بالاترین درآمدها در آمریکا مربوط به مهندسان شیمی هست
حالا سوال اینه که آیا اونا کسایی رو که اینترنشنال هستن رو استخدام می کنن، یا فقط از کشور خودشون برای همچین مشاغلی استفاده می کنن؟
(البته تاکید خاصی روی آمریکا ندارم و به طور کلی اروپا یا حتی حاشیه خلیج فارس منظورم هست یا حتی اگر درآمدش در ایران جالب باشه ترجیحم بیشتر همین جاست)
چون تا دوشنبه وقت انتخاب رشته هست ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید
من برای انتخاب رشته بین دو رشته عمران و شیمی موندم
به هر دو رشته کاملا علاقه مندم
در عوض به رشته های انتزاعی مثل برق و کامپیوتر چندان علاقه ندارم
به احتمال زیاد عمران و م. شیمی رو شریف میارم
ولی مکانیک رو نه
(مکانیک رو به این جهت گفتم که شبیه مهندسی شیمی هست و شاید زمینه های کاری براش بیشتر باشه
به نظر شما کدوم رشته بهتره؟
چه از نظر کار آکادمی (هیئت علمی) و تحقیقاتی و کار آزاد یا دولتی، چه از نظر استخدام در ایران و آمریکا، چه از نظر وضع اپلای، میزان درآمد و ...
وضع اپلای در شریف و تهران خیلی متفاوت هست؟ با این فرض که فرد در هر دو معدل بالایی داشته باشه
یه جایی خوندم که یکی از بالاترین درآمدها در آمریکا مربوط به مهندسان شیمی هست
حالا سوال اینه که آیا اونا کسایی رو که اینترنشنال هستن رو استخدام می کنن، یا فقط از کشور خودشون برای همچین مشاغلی استفاده می کنن؟
(البته تاکید خاصی روی آمریکا ندارم و به طور کلی اروپا یا حتی حاشیه خلیج فارس منظورم هست یا حتی اگر درآمدش در ایران جالب باشه ترجیحم بیشتر همین جاست)
چون تا دوشنبه وقت انتخاب رشته هست ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید