(25-05-2012, 12:44 PM)marjan_negar نوشته: من از دانشگاه آزاد قزوین فارغ التحصیل شدم. به نظرتون مدارک و ریز نمراتم رو بدم خود دانشگاه ترجمه کنم یا اینکه ببرم دارالترجمهدوست من، مگه دانشگاه آزاد هم خودش مدارک رو ترجمه میکنه؟!
- اگر بله: به نظر من، دانشگاه ترجمه کنه مدارکتون رو بهتره، چون مسلما معنی انگلیسی تمام درس هایی رو که گذرونده اید، درست ترجمه می کنند (در اکثر موارد)
- اگر نه: بعد از دریافت مدارک از دانشگاه آزاد قزوین، مدارکتون رو می برید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، بعد دارالترجمه برای ترجمه، سپس امور بین الملل دانشگاه آزاد تا مدارک ترجمه شده تائید شوند
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.