23-06-2014, 05:25 PM
(23-06-2014, 04:26 PM)'pama' نوشته:سلام دوست من.
دوست بزرگوارم شما هدفتون تائید مدارک هست و یا دریافت اصل دانشنامه؟
اگه اصل دانشنامتون رو دارید در اون صورت اصلا نیازی نبود که واحد شما بخواد اونو بفرسته سازمان مرکزی برای تائید، چرا که دانشنامه هایی که در طی دو سه سال اخیر صادر میشن هولوگرام دار هستند و به تائید سازمان مرکزی رسیدن، حالا بحث ریز نمرات شما جداست که شما باید اونا رو از واحد دانشگاهیتون دریافت کنید و ببرید امور فارغ التحصیلان سازمان مرکزی، که اونجا هم در کمتر از سه یا 4 ساعت براتون تائیدش میکنن.
منتها اگه شما الان اصل مدرکتون رو نداشته باشین، بله درسته دانشگاه شما مدرک موقتتون رو ارسال کرده سازمان مرکزی که دانشنامه ی شما رو صادر کنن و این پروسه هم با روال عادیش حدود 6 ماه طول میکشه، منتها شما اگه عجله دارید میشه رفت همون اداره ی فارغ التحصیلان که تا حدود 3 ماه پیش تو آدرسی بود که تو پستن دوم این تاپیک اومده، شما اونجا بنا به کارتون (فرضا اگه مدرکتون رو برای رسیدن به ددلاین سفارت یا رسیدن به ددلاین اپلای دانشگاه خاصی میخواید) میتونید نامه ی تسریع بگیرید و کارتون رو تو مدت زمان کمتری راه بندازید تا نهایتا مدرکتون تو مدت زمان کمتری صار بشه.
بنده گواهی موقتم رو گرفتم . دانشگاه مقصدم دانشنامه رو تایپ کردن حتی به من نشون دادن که ایرادی اشکالی نداشته باشه . و تا اونجا که یادمه هولوگرام داشت اما امضای رییس سازمان رو نداشت که بدین ترتیب فرستادن تهران و یک شماره نامه و یک تاریخ نامه به من دادن و همچنین ریزنمرات قابل ترجمه ( برگه سفید با امضای رییس دانشگاه و واریز 5500 تومان ) را نیز به همراه همین دانشنامه به تهران فرستادن .
من در طول 4 روز بار ها زنگ زدم به امورفارغ التحصیلان اما جواب ندادن . منتهی فردا میرم تهران سازمان مرکزی که ببینم چی میشه . سوال من راجب این بود که کسی تجربه رفتن به سازمان رو داشته و اونجا کار ها چطور پیش میره ؟
من به هر دوی این مدرک اورژانسی احتیاج دارم و ثبت نام دانشگاه حدودا 1 ماه بعده که مدارک اصلی رو از بنده میخوان .
من در طول 4 روز بار ها زنگ زدم به امورفارغ التحصیلان اما جواب ندادن . منتهی فردا میرم تهران سازمان مرکزی که ببینم چی میشه . سوال من راجب این بود که کسی تجربه رفتن به سازمان رو داشته و اونجا کار ها چطور پیش میره ؟
من به هر دوی این مدرک اورژانسی احتیاج دارم و ثبت نام دانشگاه حدودا 1 ماه بعده که مدارک اصلی رو از بنده میخوان .