30-10-2016, 02:32 PM
(30-10-2016, 02:01 PM)مهمان نوشته: سلام روزتون خوش. من يك دختر ايراني هستم كه ميخوام با يك امريكايي ازدواج كنم. من تاحالا ويزاي جايي رو نداشتم. خيلي سوال دارم ممكنه كسي كمكم كنه؟ اين اقا قراره ارديبهشت بياد ايران و همو ببينيم. بعد اگه توافق كرديم بره و دعوتنامه بفرسته كه اونجا ازدواج كنيم. ميخواستم بدونم ايا بايد در دولت ايران هم ازدواج ثبت بشه و از دولت مجوز ازدواج گرفته بشه و اون اقا مسلمان بشه يا نه ؟ بعد اگه اين موارد رو نخواد و ايشون بره از امريكا دعوتنامه بفرسته و من ايران باشم، اين دعوتنامه كجا ميره؟ يعني صفر تا صد كارهايي كه من بايد بكنم تا برم امريكا و شهروند بشم چيه؟ مداركش، ويزاش، اقداماتي كه بايد در ايران و امريكا بكنم، حتي اينكه از كجا و كدوم كشور بايد برم امريكا؟ حالا اگه دعوتنامه رو بفرسته و من برم و اون ازدواج نكنه چي ميشه؟ من هيچي نميدونم. ممنون ميشم كمكم كنيد. هيچ جا جوابم رو پيدا نكردم.از اینجا میتونید پیگیری کنید مراحل رو. اگر میرید که امریکا زندگی کنید نیازی به مسلمان شدن و این مسایل نیست. در اصل کاری با دولت ایران ندارید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.