27-08-2014, 07:09 PM
(27-08-2014, 06:06 PM)'king' نوشته:هان ...دست شما درد نکنه
پس اشتباست به من گفتند که ویزا رو فقط به همسر و یا بچه میدن پس آبجیه ما میتونه واس مامان باباش ویا واس 1 نفر ویزای همرا بگیره؟!
نه منظوره من از کنکور اینه: ایشون الان رشته ی کامپیوتر هستند خب و رشته ی کامپیوتر پیش دانشگاهی نداره و سوم که تموم شد میرن کنکور میدن و کنکور هم توسط سنجش و دانشگاه سراسریه یعنی خواهر من کنکور بده و وضع درسیشم خوبه میره دانشگاه سراسری ولی رشته ی اینا پیش دانشگاهی نداره و اینا بعد پایه سوم که کنکور رو دادن و رفتن دانشگاه سراسری دوسال میخونن و فوق میگیرن و دوسال دیگه که لیسانس بشن و من فک کردم حالا جور بشه و بخاد بره (که فوق داره ) می تونه بره اونجا کالجش رو بخونه و بعد واس لیسانس ..
منظور منو خوب متوجه نشدی دوست عزیز.
ویزای همراه به پدر و مادر از طرف دانشگاه صادر میشه وقتی که ابجی شما تشریف بردن المان و با دانشگاه مکاتبه میکنند. نه حین سفر که با هم برن.
در خصوص ازمون کنکور هم بله. نکات شما صحیح است.
ویزای همراه به پدر و مادر از طرف دانشگاه صادر میشه وقتی که ابجی شما تشریف بردن المان و با دانشگاه مکاتبه میکنند. نه حین سفر که با هم برن.
در خصوص ازمون کنکور هم بله. نکات شما صحیح است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public