10-05-2013, 09:43 AM
(10-05-2013, 01:07 AM)'mkmkmk' نوشته: با سلام. ممنون از اطلاعات منتشر شده در انجمن.
من سه تا سوال داشتم، امیدوارم بتونم پاسخم رو بگیرم.
1- من مدرک مهندسی و کارشناسی ارشد رو هردو در رشته IT گرفتم (البته الآن ترم آخر ارشد هستم) و معدلهام هم به ترتیب 15.7 و 18.70 ــه. و مقاله هم ندارم. میخواستم ببینم امیدی به قبولی در دکتری در دانشگاه پلی تکنیک میلان یا تورین هست یه نه؟ امید برای بورس گرفتن چطور؟
2- سوال دوم اینکه من شهریور امسال فارغ التحصیل میشم و همینطور که میدونید فقط 1سال میشه سربازی رو به تاخیر انداخت و با توجه به اینکه این دانشگاه ها فقط در ماه مهر نتیجه ثبت نام ها رو اعلام میکنن، یعنی تنها فرصت من برای اپلی کردن فقط همین حالا است؟ و با توجه به اینکه مدرک من شهریور آماده میشه اصلا الآن میتونم اپلی کنم؟ (چون نمره 2تا از درسهام هم تا شهریور اعلام نمیشه).
3- به غیر از ایتالیا روی چه کشورهایی میشه برای پذیرش گرفتن برای دکتری (با توجه به شرایط من) با هزینه کم حساب باز کرد؟
ممنون از شما
با تشکر از شما بابت مطالعه مطالب فروم و ضمن خوش امدگویی به شما.
1- ملاحظه کنید دوست عزیز، رقابت برای دوره دکتری در دانشگاه صنعتی میلان و تورین همیشه بالا بوده. با توجه به اماری که من از پارسال دارم. فاند بسیار کمی در رشته ارائه میشه و رقابت رو فشرده میکنه و به طبع هر فردی که رزومه قوی داشته باشه اون مهم را برای خود میکنه. شما شانس پذیرش بدون فاند رو دارید، اما برای فاند بدلیل نداشتن نمره زبان و مقالات پژوهشی کمی بعیده اما اقدام کنید.
2- کلاً دوره دکتری ثبت نام انلاین و ارسال مدارک هر سال از حوالی اگوست شروع میشه و طی چند مرحله لیست نهایی منتشر میشه، و خیلی هم دقیقاً ممکنه مهر ماه نشه و وارد ابان و اذر بشه. اما به طبع باید مدارک اماده باشه.
3- با هزینه کم برای اتریش و المان و اسپانیا وبلژیک می توانید به برخی از کشورهای اروپای شرق فکر کنید اما به هر حال هزینه زندگی هم در شهرهای بزرگ کمی جای تامل داره.
ازاد اندیش باشید
1- ملاحظه کنید دوست عزیز، رقابت برای دوره دکتری در دانشگاه صنعتی میلان و تورین همیشه بالا بوده. با توجه به اماری که من از پارسال دارم. فاند بسیار کمی در رشته ارائه میشه و رقابت رو فشرده میکنه و به طبع هر فردی که رزومه قوی داشته باشه اون مهم را برای خود میکنه. شما شانس پذیرش بدون فاند رو دارید، اما برای فاند بدلیل نداشتن نمره زبان و مقالات پژوهشی کمی بعیده اما اقدام کنید.
2- کلاً دوره دکتری ثبت نام انلاین و ارسال مدارک هر سال از حوالی اگوست شروع میشه و طی چند مرحله لیست نهایی منتشر میشه، و خیلی هم دقیقاً ممکنه مهر ماه نشه و وارد ابان و اذر بشه. اما به طبع باید مدارک اماده باشه.
3- با هزینه کم برای اتریش و المان و اسپانیا وبلژیک می توانید به برخی از کشورهای اروپای شرق فکر کنید اما به هر حال هزینه زندگی هم در شهرهای بزرگ کمی جای تامل داره.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public