09-04-2014, 04:45 PM
با توجه به اینکه برای رشته هایی مثل رشته من - ریاضی- بیشتر فاندها به صورت TA هست و ارائه سابقه تدریس تو می تونه در گرفتن این فاند موثر باشه من می خوام برای تدریس تو دانشگاه هایی مثل غیرانتفاعی، علمی-کاربردی و یا آزاد اقدام کنم.
تا الان خودم چندتا دانشگاه غیرانتفاعی و پیام نور تو شهرهای اطراف تهران سرزدم اما نتیجه نگرفتم. می خواستم دوستانی که تجربه تدریس با مدرک فوق لیسانس رو در دانشگاه های اطراف تهران و کرج دارند راهنماییم کنند که برای تدریس چیکار کردند؟ کِی ها باید مراجعه کرد؟ حتما مراجعه باید حضوری باشه یا میشه رزومه رو ایمیل زد؟ معرف داشتن حتما لازمه یا نه؟ درآمدش چطوره؟ به تجربه اش می ارزه یا نه؟ حقوقش ترمی پرداخت می کنند؟
در کل هر نوع راهنمایی دیگه به نظرتون میرسه ممنون میشم بهم بگید.
تا الان خودم چندتا دانشگاه غیرانتفاعی و پیام نور تو شهرهای اطراف تهران سرزدم اما نتیجه نگرفتم. می خواستم دوستانی که تجربه تدریس با مدرک فوق لیسانس رو در دانشگاه های اطراف تهران و کرج دارند راهنماییم کنند که برای تدریس چیکار کردند؟ کِی ها باید مراجعه کرد؟ حتما مراجعه باید حضوری باشه یا میشه رزومه رو ایمیل زد؟ معرف داشتن حتما لازمه یا نه؟ درآمدش چطوره؟ به تجربه اش می ارزه یا نه؟ حقوقش ترمی پرداخت می کنند؟
در کل هر نوع راهنمایی دیگه به نظرتون میرسه ممنون میشم بهم بگید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.